feztåterblick


Det här gjorde vi igår!
Filmen gjorde jag nyss. Lite slarvigt.


förvandlingen

Efter allt mitt tjat om promenader, powerwalks och sallader kanske ni har förstått att jag försöker förändra något. Jag tänkte lägga fram det för er nu, förvandligen jag försöker genomgå, liksom.
Sen i februari har jag försökt förändra mina matvanor, äta nyttigare, träna osv. Det har gett resultat. Två byxstorlekar mindre, en allmän storlek ner, 18 kg kan man också säga. På tre månader.
Med detta vill jag bevisa att du KAN gå ner i vikt utan en diet. Det enda du behöver fråga dig innan du vill äta den där chokladbiten eller dricka det där glaset med dricka är - behöver jag verkligen det här?
En välbalanserad och nyttig kost gör att du blir piggare, du får mer energi. Det kombinerat med vardaglig träning ger dessutom resultat. Kan jag, kan veeeerkligen du.
Jag har aldrig känt mig finare, och den känslan borde alla få känna! Återkommer om tre månader till med fler bilder, det skulle väl vara sköj?

Nu ska jag slå på en film, mitt huvud dödar mig, fötterna också, magen också.
Nykter fram till studenten??!??!?! ja, tack. Haha! Sjukt värd kväll igår, vill dansa dansa dansa mer.

inga ord

En så förjävla bra kväll igår.
Lite ångest och äckelkänsla över mig själv idag, men det hör väl till alkohol?
Tack alla för en galet fin kväll!

pluttiga bilder på en fet jacka jag hittade i skrubben


Ja, här har ni min bistra sanning. Jag ser ut som ett babyface utan smink. Det är nu bevisat. Tobias kommentar var ''Du ser ju ut som Carro'' Hell no tänkte jag. Målet med detta inlägg var dock inte att konstatera det, utan att visa upp en jacka jag hittade i skrubben. Det var mammas, men kom använder den inte, så jag ska sy om och sy in skiten, sen ska jag använda den som festival/höstjacka. Kommer ju bli fett!


slut

Jag är så jävla trött, gick skit på jobbet även fast jag var skitpepp. Måste byta plats nästa vecka.
Jag har skaffat spotify premium, ingen mer reklam för mig. Tack, gud. Varsågod alla fina artister.

Imorgon är det förfest hos mig, sen Oscar och 50-dagars! JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!
Nattiposs

Hej! just nu sitter jag på bussen runt nac...

imag0057 (MMS)

Hej! just nu sitter jag på bussen runt nacksta för att fördriva tiden. Jag har haft en otroligt fin dag idag men millan. Vi här gått runt sidsjön, ätit lunch och kikat runt på stan. Jag hittade student&bal-skor. Känns fett! Ska jobba om en dryg timme. Ha en fortsatt fin dag! Puss


det kan ju inte vara hälsosamt....


det handlar om dig, det handlar om mig



Jag är uppe och igång, jag ska om ca en timme möta Millan i Sidsjön för en solig, varm och underbar promenad. Jag önskar att jag hade ork att bära med mig kameran, men det har jag såklart inte, så jag får ta en bild med mobilen om jag skulle behöva. Jag kan ju faktiskt mobilblogga.... som storbloggaren jag är.... eeeh....

För övrigt! Jag vet inte vad det är med mig. När jag har köpt nya kläder MÅSTE jag ha på mig dom dagen efter. Jag är ju inte direkt klädd för en promenad, men det är bara så det blir. Jag sminkade mig dock minimalt, bara mascara, vilket kan vara bra? kompenserar mitt klädval lite, tyckte jag då.

Idag skaffar jag även premium. Jag slipper mannen som hemsöker mig i drömmarna, musik bokstavligt talat NON STOP - till slut.
Ni som inte lyssnat på Maggios nya platta, gör det. Rocker, gothare, popare eller coolios så som mig själv. Den har något för alla. Väl värt väntan, men vad hade man annars förvänta sig? Det är Veronica jag pratar om.

Ikväll ska jag jobba, sen möta upp min fina Jennifer på Svenssons eller något annat ställe som erbjuder en uteservering, då blir det ett glas eller två sen ska jag hem och nanna. Big things coming up!

puss!


dagens wiho:


Skjorta - Vila 249 kr


Jeans - BikBok 299 kr


BH - Kappahl 179 kr


Mascara
Tights
Nagellack
Örhängen
Hårspray
+ hårfärg = no flamehead anymore

Lite fattigare, men en lycklig själ rikare.
Nöjd nu, Carro? PUSS!


Nej, låt det va som i en film

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän?
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
... nått mer än det jag redan sagt





snälla bli min

Jag känner att det är dags att ta tag i alla undertryckta känslor en gång för alla. Snart ska jag göra det, allt ska ut, upp och iväg. Det är bara frustrerande och jävligt smärtsamt att gå omkring och tro när man egentligen vet svaret utan att vilja inse det.
Jag tänker inte sumpa en sån här fin chans för att jag är naiv och tror att kärlek är starkare än allt.


Idag kommer min älskade, älskade mamma hem. Jag är dock redan uppe och klar. Jag har druckit kaffe och nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite närmare tio så jag kan promenera ner till stan. Idag är det löning, förstår ni. Vilket betyder guldkorn till garderoben, osv.
Ska även träffa Anja och fika. Om hon inte dissar - igen. Ha-ha-ha.


Imorgon


Imorgon är min och alla andra Maggiofanzz väntan och längtan över.
Välkommen till världen, Satan i Gatan.


popaganda '11

Det blir Popaganda detta året också. Absolut. Ett av världens finaste band kommer. Jag ska vara där.
Tack, kära Popaganda. Det här var världens bästa bokning.

amen nurå?

Jag har så otroligt jäkla tråkigt! Jag saknar min kära mor. Jag saknar att ha en tv. Allt finns ju på datorn, men det är inte samma sak. Jag vill sitta med min kopp te och filt i soffan, störa mamma medans hon tittar på Bones och jag vill gå ut och röka i pauserna. Jag hatar när mina rutiner bryts. Usch!

Imorgon får jag förhoppningsvis träffa Anja. Vi ska fika och sånt där. Sen ska jag åka iväg och jobba. Mindre roligt, men nödvändigt om jag ska ha råd med någonting alls till studenten, och festivaler och allt vad det är.

Vilka festivaler blir det i sommar? Jag dissar Siesta! men någon annan? Maggio kommer till gatufesten, så det måste jag ju på. Det är fett ändå. Gatufesten, även om det är fjortisfylla till max. Tur att man är 19, öltältshäng är sååå mycket coolare *host*.

Nej, nu ska jag ta en till kopp kaffe, en cigg och välja någon bra film att glutta på.

strangers in the wind

Jag tog på mig en normal, något uppklädd outfit, sen kom jag på: varför gör jag det? Den enda jag kommer vara fin för ikväll är med mig. Så nu sitter jag här. I min outfit, ensam, till ljudet av Cut Copy, vattenkokaren och känner mig sjukt ensam. Jag vill vara med han, men han svarar inte i telefonen.
That makes me sad.

ofräshaste jag sett


måndag: städa, sy, vara dräggig, långdusch
tisdag: kanske träffa Anja på stan, fika, jobba
onsdag: mamma kommer hem!
torsdag: träffa Millan i Sidsjön och gå en promenad, ner på stan, lunch, löning = SHOPPA!!, jobba
fredag: 50-dagars!! förfest hos mig
lördag: Sista april, piratpicknick med Ingrid och Carro osådääärrrr
söndag: Vara död, bakis, död, kanske fika??

 

Jag ska nog ner till Sthlm i maj. Tror jag. Räcker mina pengar till? Jag hoppas det.


finally!!!

Jag hittade den!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 169 pix

det får mig att tänka

Det här med förhållanden.
Jag vill ha ett förhållande. Men kan man ha ett förhållande när man känner att andra saker kanske måste få komma i förstahand? Jag jobbar med mig själv, mitt självförtroende och min kropp till max just nu, och finns det då möjlighet att kunna göra det med någon annan?
Jag gillar tanken på mig själv med någon annan, verkligen. Men sen vill jag se mig själv i träningskläder, eller i en provhytt med nya kläder, medans jag jobbar med mig själv och min självkänsla, och då finns det ingen kille med i bilden. Så finns det ett mellanting, eller är det först det ena, sen det andra? är det verkligen så att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan till max?
Jag är less på att vara själv, se mina vänner skaffa det jag vill ha så otroligt mycket. Varför vågar jag inte slänga mig in i det? Varför vill jag så gärna ha någon? är det för bekräftelse? är det för närhet? är det för kärlek? Ärligt talat så vet jag inte. Borde man inte veta det först? Innan man skaffar det? Eller måste jag älska mig själv innan?

glida till foodstream aka pundarkvarten


Jeans HM
Skjorta Monki


Det är verkligen så. Matfors. Pundarkvart. Usch. Dock är det posivitva att jag får träffa Therese idag. Även Rose-Marie och Sixten och Normis och Danne. Släktträff, liksom. Förutom mamma och Vega m. familj.
Jag ska bli bjuden på mat och fika, sånt tjaffs. Tror det är lite PÅSKSAMMANKOMST KOMSIKOMSI över det hela. Men jag njuter. Jag hade dött av ensamhet om jag varit tvungen att vara ensam en kväll till.

Vad händer på sista april? Piratpicknick? Jag är på när det gäller allt som har med utomhusmiljö att göra. Ingen trist hemma-fest, tack. Blir förmodligen förfest hos Jenny, sen då?!?!?!? vavava? Any suggestions?

Nej, nu ska jag borsta tänderna jag packa min lill-väska. Det är otroligt fint händer, så jag ifrågasätter mitt val av mörka jeans och kängor, men jag får väl bita i det sura äpplet. Ska promenera ner till stan, så jäkla skönt i stadsbacken. Solen bräääääääännner på baksidan av låren på förmiddagarna.

Varför stoppar ingen mig? så jävla trista texter. HAHA! Nej, nu ska jag fxa det sista.
Puss från mig och Bieber!

 


i just need somebody to love


Chillar med Bieber, kaffe & cigg.
Ska ut till matfors idag, bli bjuden på mat, skratt och trevligt sällskap. Ibland är det bra att vara ensam och sårbar, folk vill automatiskt ta hand om en.

puss!

jag älskar er

+ Felicia. Hur kan det ha gått tre år och det inte finns en enda bild på oss två? Vi får ordna det. Snarast.
Jag älskar er. Ni betyder så mycket för mig.

ett otroligt dygn

Mitt dygn kunde nog inte varit bättre. Carro kom hit igår, vi satt ute på balkongen och stektes som ägg i en stekpanna, sen försökte vi titta på Sharlock Holmes, men den var tråkigare än förväntat, och Carro var tröttare än allt, så vi stängde av den med 40 minuter kvar, vi (läs jag) började istället med maten. Kycklinglasange & sallad. Vi dukade upp ute på balkongen i solen, och jag säger då det, underbart är en underdrift. Så otroligt skönt! vi satt iallafall där ute tills det började skymma. Då slog vi ner våra söta små (läs stora) rumpor i soffan, tittade på SATC, sen gjorde vi te, tände ljus och flyttade tillbaka ut på balkongen. Vi pratade om UFO, livets stora gåtor, kärlekar och sånt, ni vet.

Idag vaknade vi, efter en förvånadsvärt dålig natts sömn, åt lite frukost, vaknade, sen gick vi ner, i otroligt underbart solsken, till stan. Satte oss på en bänk och rökte, pratade, drack Loka vs. Festis och njöt.

Idag har jag tvätttid klockan 15.00. Det ska bli skönt att få nya och rena kläder. Vi får se vad kvällen bjuder på. Det är synd att man är näst intill pank.


Hanna, mina tankar går till dig idag. Du är inte värd det här.
Va stark, jag vet att du klarar det här.
<3

to do today:

* Snöra på mig skona och promenera ner till stan och ta ut pengar
* Handla på Willys
* Duscha
* Fixa en fin sak till Carro (om jag hittar allt jag behöver)
* Mysa på balkongen i solen



Jag vill verkligen ha ett par Easytone. Eller ett par vanliga joggingskor. Jag måste köpa ett par. Det funkar inte att vara ute och gå i Converse. Man vet inte riktigt om jag bara har jävligt skum klädsmak, eller om jag just tränat.

800 riksdaler.

vissa stunder

Jag kommer på mig själv ibland. Kommer på mig själv med tårar i ögonen, ett bultande hjärta med knänen under hakan. Blicken fäst i väggen, vaggandes fram och tillbaka.
Ibland är det svårt att verkligen inse hur saker verkligen slutade. Att det var såhär det blev. Att det inte finns mer att hämta. Som om kärleken varit en prenumeration, som kommit automatiskt, varje dag, minut, sekund, men som till sist upphört. Hjärtat blir fortfarande tungt när jag tänker på honom, som en betongklump snarare än en muskel.

Början var värst. Jag kände ingenting för något. Musik fick mig att gå sönder, kramar fick mig att gråta och tanken på kärlek fick mig att vilja spy. Jag kunde inte acceptera att det var slut. Jag orkade inte, men jag var tvungen. Vad skulle jag göra? bara ge upp? hur? varför? när? var?

Med tiden gick det lättare. Som om jag lärde mig att le, musiken övergick åter i toner istället för knivar i mig, kramar blev tröstande men tanken på kärlek stod jag inte ut med. Förlorar man en kärlek, vill man bara ha den, och vad gör man när man inte kan få den? När den kärleken inte finns någonstans? när den man älskade inte älskade en tillbaka?

Mitt hjärta förblev spillror. Jag lyckades klistra och lappa ihop vissa delar. Jag var fortfarande ett vrak, ett kaos inuti. Men jag kunde ta mig samman. Ljuspunkter blev lättare att se med tiden. Men drömmarna jag hade, känslorna jag kände och minnena stängde jag inne, djupt i mig. För att inte bryta ihop, om och om igen var jag tvungen.


Just nu är saknaden värst. Att vissa delar av mig skriker efter vissa saker han gör och säger. Hjärtat blir fortfarande tungt men det har börjat läka men ibland kommer saknaden som en kniv, rakt in, och den vrider och vrider så jag ibland måste kippa efter andan.

Ibland vet jag inte vad jag ska göra. Men då tänker jag på vissa stunder.
På vissa stunder som var fina. Hoppet finns fortfarande kvar. Någonstans i mig.
Jag hatar mig själv för det, för att jag fortfarande håller fast vid en ynka gnutta hopp, men det är allt jag har. Det är det som får mig att klara allt det här. Jag försöker att inte visa det, men vissa dagar bryter jag ihop. Det kan vara av vad som helst. Allt känns fel, och allt bara faller kring mig, en känslomässig tsunami som röjer alla murar, väggar och skydd jag byggt upp kring mig och mitt halvt bultande hjärta.

Jag måste gå vidare. Jag vet bara inte hur. Jag vet, för första gången ärligt talat inte hur.


Knowing things would never be the same
With your empty heart and mine full of pain




making up for teenage crime

För en halvtimme eller så planerade jag att dra ut ikväll. Jag kände att sitta inne kanske inte var bästa botet på min ensamhet, men sen såg jag flanellskjortan hänga där på galgen, undanskymd bland partyfodral och huvtröjor, så jag tog ner den, drog av den svarta spetsklänningen som prydde min kropp och drog skjortan över mitt huvud, och det som legat och pyrt i mitt huvud halvtimmen jag försökte fixa mig respektabel nog att gå ut uppenbarade sig - det är i denna jag ska stanna ikväll. Den är det enda jag behöver. Skjortan, kaffe & cigg. Med min Adrian.
Så här sitter jag nu. Med Adrian, en kaffekopp och inget mer. I min skjorta. Som det ska vara på en torsdag.

idag har jag:

* Haft möte på skolan
* Städat hela lägenheten ink. toaletten
* Powerwalkat 40 min
* Sorterat tvätten
* Hämtat en tv (som jag inte kan använda för jag hittar inte dosan, fml)
* Duschat


Jag är rätt slut nu.

underbara jävla sol!

Jag har mens men hur mycket bryr jag mig när vädret är otroligt? Ingenting.
Min mamma åkte för någon timme sen, så det betyder att jag är ensam hemma tills onsdag nästa vecka. Inga fester, dock pluggfest och gråtmarathon. Nej då, jag skojar bara.

Det kanske blir fest, vem vet? Inte jag iallafall.
Nu ska jag ta på mig träningskläderna, lägga in det senaste på vårlistan på ipoden och ta en powerwalk i den stekande solen.

Ha det bra!


-

När rädslan för att våga känna igen blir större än viljan att älska.

Somliga vågar inte känna alls. Andra vågar känna, men inte säga det högt. Samtidigt som någon annan sagt det, men aldrig vill göra det igen.

Jag klädde av mitt hjärta naket och lät mina känslor blottas inför honom, och jag antar att det är där sårbarheten skapas. När kärleken vissnar och du lämnas naken kvar i ett mörker av ensamhet. Jag hade aldrig känt mig ensam, men det var väl för att jag aldrig tidigare hade älskat.


avundsjuk på alla som får ligga med mig...



pics since '07

Första gången jag var i Sthlm helt själv var i april 07. Jag hade praktik hos en fotograf som hette Anette vid Medborgarplatsen. Det var en fin praktik. Jag hittade alla bilder jag tog då på en skiva för några dagar sen.
Mysigt.

Jobb sen ikväll. Inget mer roligt har jag att tilllägga. Puss!

hemkommen och ivägdragen snart


Precis kommit hem. Om det inte blåst sönder hade vädret varit perfekt. Vill alltid ha sol. Sol och fina kläder, bruna ben, kaffe, cigg, vänner, kärlek, skratt, gråt, samtal, lunch, uteserveringar, musik. Allt som hör till solen.

Ska iväg på jobbet runt fyra, så nu ska jag ta det lugnt, göra en sallad till laxen, sen inte mycket mer.
Ingen jobbpepp, det kanske kommer.

Vad har ni gjort idag? vad ska ni göra i sommar? vad heter era föräldrar? när hade ni sex senast?
Jag vill veta allt.

Puss!

Is i was you

make avatar

Klockan är tio över nio. Jag är vaken, uppe, fixad, redo för en ny dag. Vad jag kom på senare var att vi börjar 10.50. Nå ja, någon dag kan det ju vara bra att vara i tid också. Jag funderade på en promenad, jag funderar fortfarande. Det beror helt på vilka par skor jag bestämmer mig för att använda idag. Klackar är inte så feta att gå i, conversen ger mig skavsår men är underbara att gå i. Jag tror ändå att det blir converse.
Varför skriver jag om sånt här? låter sjukt snobbig. Usch.

Klart man har converse på våren. Dock blåser det. Som fan. Inte roligt att gå då..... vad gör man?
Man äter frukost, tar en cigg och en kopp kaffe. Kung.
Jobb ikväll och far east movement nu. Jag är lite rädd att jag börjar förlora min fina electro till hiphop-dansa-dansa-dunk. Lär ju inte hända. Men det är liksom DET som gäller. Just nu......... värt att tilllägga.

Ha en fin dag!
Puss

Ha-behov!


Jag vill ha lön nu. Dessutom ser det rätt svart ut. Kanske ska slänga in lite mer färg på kläderna.
Jag tror det. Dock ska byxorna, klänningen och skona vara svarta. I need em.
En fin blus i en fin färg kanske!


Hej!


Har spenderat dagen ute på Attmar hos moster och morbror med min mor. Ätit mat, solat och umgåtts.
Trevlig söndag! Imorgon är det skola och jag känner mig förvånatsvärt peppad. Jag vet inte varför. Det kan vara solen kanske. Jag tippar på det.

 

Nu ska jag duscha, nöta mina tre amerikanska, fina män och sen ska jag sova. Jag är galet trött, även fast jag sov 12 timmar inatt. Övertrött kallas det kanske?
Måste plugga också. Det får bli imorgon. Mellan hemkomsten och jobbet.

Puss!


damn

Push a button
Pull a trigger
Climb a mountain
Jump off a cliff
Cause you know, baby
I love you
... a little bit



when you're 25, you're no fun


(anjas bild)

 

Nu ska jag spendera kvällen med Ladytron, disken och ciggen.
Imorgon blir jag lite rikare, och jag peppar fest och min nya partyblåsa.


break of day


älskade vår!

Åh, den här dagen får gärna upprepa sig så många gånger den vill.
Vaknade upp vid 11 och tog en kopp kaffe, frågade min älskade mamma om hon ville ta en promenad runt Korsta med mig vilket hon självklart ville. Vi var ute och gick i 1½ timme och sen kom vi hem och tog en kopp kaffe ute på våran underbara och soliga balkong.

Idag passar verkligen min vårlista in. På hela scenariot. Så otroligt skönt både ute i solen och innuti mig. Idag mår jag jättebra.

I got the rich kids blues

svartvita bilder. bah rakt av.

Tur att jag har världens finaste vän. Haft en hyffsad dag. Just nu vill jag bara glömma skolan i helgen. Jobb ikväll, sen en hel helg för mig själv. Surkärringen som är här åker hem (guld värt) och sen inga planer. Behöver såna helger mer än någonsin nu.

Nu ska jag värma en kopp kaffe, sätta på mig surmunnen och sen chilla till denna platta.
God dag!

wounded rhymes

Jag lägger en massa bud på tradera som jag inte har någon aning om hur jag ska betala senare. Men det löser sig, det gör det alltid. Just nu har jag ledande bud på en Lykke Li-poster samt en Arcade Fire-poster. Ska köpa två svarta, snygga ramar och rama in, sen ska dom få hänga antingen ovanför skrivbordet eller över sängen. Då vaknar man lycklig varje dag.


Idag var det nationella. Gick fett. Skrev om musikupplevelser. Passade som handen i handsken.
Sen igår var jag och min farmor på stan. Hon köpte en poncho, svart och fransig till mig, och väskan jag suktat efter i en månad. Själv köpte jag en jeansjacka på Återkommande Mode för 151 riksdaler. Helt OK pris.
Idag köpte jag en fet tröja på Lagerhuset och sen åkte vi hem.
Nu vankas det finmiddag med helstekt lax, vin och mys.

Såhär somrig var jag igår, jag älskar vädret, solen, min jeansjacka och mina vänner.
nästa vecka kan jag börja cykla! jag lääängtar.


håret på g igen

Som ni alla vet lämnade jag korpsvart hår bakom mig för ett par månader sen. Jag har låtit håret vila ett tag, men nu ska jag fortsätta på min långa, slitsamma väg mot ett perfekt svall. Jag ska börja slinga mitt hår i slutet på denna månad, sen försöka lägga i en ljusbrun här (se bilden NEDAN). Grejen med löshår är en jobbig fråga. Jag har nytt löshår nu som jag använder, jag vet inte om jag ska försöka bleka det också, eller om jag helt enkelt ska köpa nytt i exakt den färgen jag vill ha, och därefter färga mitt hår.

Små problem, stora problem. Same shit.

Den enligt mig perfekta färgen (och det perfekta svallet, lagom struligt, lagom struktur, lagom volym osv osv osv)

where tha hood at?

animated gif maker

Jag tog med mig Lykke på en promenad. Det var skönt.
Nu ska jag städa toaletten så den blir fin, sen ska jag laga middag. Idag blir det kycklingsallad med extra oliver och bladspenat.

Medans jag gör allt detta kommer det enda jag hör att vara where the hood where the hood where the hood at. Spännande.

min kära, kära lykke

Världens bästa kvinna.

get myself together

Idag finns det inget att skriva. Jag känner mig tom, som ett blankt papper. Bättre lycka imorgon.

på millans begäran!

Millan tycker att jag bloggar dåligt. Så jag ska försöka bättra mig. Ikväll kanske inte är en bra kväll att börja, men jag försöker. Hade en sämst kväll på jobbet, dåligt med bok och folk som var så otrevliga att jag var nära att börja gråta två gånger. Men det är bara att bita ihop och på den igen!


Imorgon ska jag plugga. Plugga som aldrig förr. Ett stort prov på tisdag och varken jag eller Carro eller någon av mina andra tjejer har öppnat boken.


Millan hade en fråga om vad jag ätit idag. Idag har jag ätit en macka och till middag åt jag couscous och köttfärsbiffar med en stor sallad. Det var riktigt gott! när jag kom hem från jobbet åt jag ett äpple och drack en kopp kaffe.

Nu ska jag duscha, sen ska jag krypa ner i sängen.
Imorgon ska jag ta en fin promenad ner till skolan om vädret tillåter. Det är alltid skönt att starta dagen så. Man känner sig duktig utan att man egentligen inte gjort något.
(Jag är glad också, så otroligt glad. Jag kanske äntligen har hittat rätt.)


Istället för en egoistisk bild på mig själv där jag putar på läpparna, har fixat hår och en massa snyggt smink får ni en bild på min lilla tuss som jag saknar tusen varv runt jorden och tillbaka igen. Hon har blivit så stor, börjar få lite panik faktiskt. Men jag älskar henne ändå. Oändligt mycket.


eller jo

Jag saknar inte känslan av din hud mot min
Och jag saknar inte när vi dansar kind mot kind
Jag saknar inte när du följde med mig hem
Och jag saknar inte när du var min bästa vän

Kan du inte se att jag klarar mig själv,
att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig


Jag saknar inte dina läppar mot min hals
Jag saknar inte när du höll mig hårt i hand
Jag saknar inte dina lugna andetag
Jag saknar inte hur fantastiskt allting var

Och du gjorde mig så knäsvag
Det var då allting var så underbart
Men nu lämnar du mig ensam
Men jag klarar mig ändå
För jag behöver inte nån som dig

Jag saknar inte när du var min bästa vän

morgon

Det är så mysigt att höra radion i köket spela något Monica Zetterlund-liknande, porslin som skramlar och lägenhetens doft när den vet att den snart ska bli städad.

Jag borde egentligen plugga, men jag får göra det imorgon. Hos Carro. Råplugga. Det behövs.
Idag blev det plötsligt jobb. Det visste jag inte ens själv, men så var det tydligen.


God morgon, världen! nu ska jag slå på p3's webbradio.

jag saknar inte känslan av din hud mot min


favorit nummer ett.


kiss and make up

make avatar


I can talk

fett som asså, fan

Tryck på bilden. Fet låt coming up.

ursäkta mitt avbrott

Jag har inte medvetet låtit bli att blogga. Någon hackade mitt närvärk medans jag var i Sthlm, och det blev en massa strul, men nu är det tillbaka tack vare en sladd. Det trådlösa funkar fortfarande inte, jag var tvungen att återställa rautern, men den är för tillfället fortfarande nere. Man måste koda den, och det kan inte jag. Som tur är kommer min far hit imorgon och fixar det till mig, förhoppningsvis.


Ni har inte missat mycket, dock. Jag har bara varit i skolan och med Carro.
Idag börjar jag inte föränn kvart över tre, så jag har haft bra med tid till allt.
Igår när hela internet var nere för mig, såg jag det inte med panik i ögonen, utan det var något fridfullt, så jag la mig ner och läste. Jag läste och läste, jag hade, utan att märka det när jag skulle sova läst över 300 sidor. Jag hade läst konstant i 4 timmar, hoppat middagen och allt därimellan, bara legat ihopkrupen i min säng, bläddrat och bläddrat. Helt uppslukad av denna saga.


Poetiskt va? Nej. Nu sitter jag i sängen. Ska snart ta en macka att knapra på, fortsätta läsa och vänta på att tiden ska gå.

Peace!


finaste på länge.

''Jag tänkte ta tillfället i akt och störa fröken lite sådär med lite ord som formuleras på diverse sätt. Fast på det allra snällaste och snabbaste sättet som tänkas kan. Men med det sagt tänkte jag med dessa ord försöka skänka ett leende som med lite tur kanske håller i sig... Om än så för en sekund bara. Och dessa ord klingar på ett ungefär som följer:
Jag måste då bara få säga att fröken besitter en sådan ovanligt ohämmad naturlig skönhet.''


Från någon helt vanlig man.

blablabla

Jag har inte haft tid med datorn.
Carro och jag vaknade upp, åt lite, följde med mamma på Willys och handlade och sen drog hon ner på stan och träffade Johannes och jag drog och jobbade.
Kom hem vid 8, ställde mig i duschen, fick för mig att möblera rummet, så mamma och jag har hållt på med det i ungefär två timmar. Det blev bra. Nu väntar jag bara på min 1.20-säng. Jag sitter just nu i mammas 90's. Den är lite liten, men det funkar faktiskt. Jag måste dock köpa en stor matta, en bokhylla och tavelramar.

Nog om det.
Jag ska beställa en klänning, det var egentligen bara därför jag skulle blogga.
Den är från Topshop, 600 kr kostar den. Kommer vara perfa i sommar!

Sen har jag även hittat en potentiell studentklänning och en bikini som jag tror att jag ska slå till på
(älskar att jag har börjat tjäna vettiga pengar)

Nu ska jag nog försöka sova. Kommer bli jobbigt nog att behöva gå upp halv 7 imorgon.
Promenad till skolan, en kaffe på Pressbyrån, sen är jag igång. Man måste bara orka gå upp.
Puss, ni fina. God natt.

lämnar nu stockholm

Inte riktigt än kanske. 18.30 går mitt tåg hem mot Sundsvall.
Jag har inte fått ut något av den här resan, men den var nyttig för mig. Jag har lärt mig saker om mig själv och en massa andra djupa saker man kan skriva. Men det är sant.
Ska dock bli skönt att komma hem, röra om i grytan, förändra mig mer.
Jag har även räknat ut att April månad kommer bringa mig minst 3200 riksdaler. Jag har inga skulder, inget som ska betalas, vilket betyder att jag kan leva som en gud ett tag.

Jag har tre låtar på hjärnan. Det är:
Annie – Songs Remind Me Of You
The Naked And Famous – Young Blood
Pandora – TRUST ME (RADIO EDIT)
... den sista är mest bara pinsam, men jag vet inte. Den svänger lite. Lite så att man vill sitta på en cykel ner för stadsbacken och skrika.

Nu har jag iallafall packat, bäddat, damsugit, torkat golvet. Raderat alla tecken på att varken jag eller någon annan varit här. Skönt för Therese att komma hem till en nystädad lägenhet, enligt mig.

På fredag är det Those Dancing Days! Som jag längtar, och har gjort ett år. Det kommer bli insane.
Fina flickor, för mycket alkohol för mitt egna bästa och girl power.

checkar ut, peace

Min kära sockerläpp



Förstår ni nu varför jag älskar henne så jävla mycket?


songs remind me of you


sovtröja och Hets

Världen blev lite mörkare bara sådär på en gång. Jag mår dåligt. Ska ta tag i skoljobb för att få tiden att gå.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på tills mitt tåg går.
Det enda positiva som händer imorgon är att Carro kommer till mig. Hon ska sova hos mig. Jag ska äntligen få träffa min besta ven.

Godnattpuss får ni alla.

make avatar



åh!

Vaknade upp hos Camilla och Johan. Vega lekte med bilar precis nedanför soffan där jag sov, så vid halv 8 var jag uppe och pigg. Drack en kopp kaffe och dansade loss till Arcade Fire med min tuss.

Åkte tillbaka hit till Söder. Tobias kom hit.

När han åkt, åkte jag in till stan, gick på Monki, där jag stötte på en halva priset-rea. Jag fick mig med denna fina klänning hem. 150 kr. Åh, den är enkel, men ändå fin.

Nu värmer jag lassange. Ska även koka lite kaffe, sen måste jag skriva lite loggbok till praktiken. Hur har den gått? - he-he-he-he. Dö.

Klänningen (åh!):
make avatar

RSS 2.0