HELGEN!



Helgen var bra, med andra ord. Förutom att jag fimpade mig själv i handen och fick spendera kvällen med en syltburk i högsta hugg.

Mer sådanna kvällar, tackar och god kväll!

PEACE!!!!!

CHILL KVÄLL!

Har haft en chill kväll med Anna och Nikoline. Vi började med att dricka kaffe. Äta mackor. Dricka mer kaffe. Sen drack vi ett par glas vin och körde jag har aldrig, sen började klockan bli mycket så jag började traska hemåt. Nu ligger jag här i min säng, nöjd med kvällen och livet.

Imorgon ska jag städa. Raka benen. Gå på bio. Äta god mat.
Chill söndag, där också.


Peace and good night!

BAKFULL STAVAS INTE COOLT

Jag mår inte bra idag. Varför vet jag inte. Så mycket drack jag inte igår.

Jag vaknade halv 9 imorse, kändes förjävligt rätt ut sagt. Jag klädde iallafall på mig, drack kaffe och åt två mackor. Johanna kom och hämtade mig och vi for ner på stan på mobiljakt. Sen ut på birsta. Ingen mobil. Dock ett behövligt McChickenmål på donken, jag blev människa igen.

Nu ligger jag i sängen som jag gjort hela eftermiddagen. Mamma har åkt på Maxi för att handla men jag orkade inte följa med. Ligger och leker med min fina mobil. Älskar att smsa med den. Så otroligt fin. Trodde inte jag skulle kunna släppa tanken om desire z:an men det gjorde jag såfort jag såg denna. Pappa kom hit med den och överraskade mig igår.
Han är söt, min pappa.


Ikväll ska jag begrava mig i filmer, soffor, under filtar, allting med en skål ostbågar och en rad choklad som jag har kvar. Det blåser satan här, ett tag på balkongen trodde jag seriöst att jag skulle dö. Dö rakt där, på fläcken. Jag gjorde inte det, som tur är.

Imorgon ska jag och mamma på bio. Love and Other drugs. Spännande. Vi ska även på Max och äta.
Sen kommer Carro hem på måndag. Det är konstigt hur mycket man kan sakna en person man är med hela tiden, man tycker ju att man borde bli döless på personen i fråga, men detta är första gången jag inte vill skjuta en person efter tre dagar ihop.

Det är dessutom snart vår. Då lyssnar man på denna. Det är bara något man gör.

We got koka-kola pumpin' through our veins
PEACE!

BLIXT I MITT HJÄRTA


WHO AM THE DJ TODAY????



I'm ready to disco!

(har lagt märke till att mitt typsnitt inte framhävs på alla datorer. Jag skriver med Century Gothic men det syns liksom inte. Ointressant fakta. Jag blir bara lite sur eftersom det inte stämmer med rubriker, bilder OSV OSV OSV.)

DISCO DISCO DISCO!

FREDAG MORGON I VÄNTAN PÅ ANNAT







I brist på annat att göra i väntan på klassråd slänger jag upp två fina bilder. Alla tre ska finnas i min portfolio men jag har lite svårt att placera alla med något bra. Det ska höra ihop, ''FLYTA IHOP I EN FANTASTISK PSYKADELISK RÖRA!!'' som min lärare sa till mig en dag.

Låter som en fin röra.


Nu börjar vi snart.
(Carro sitter och lyssnar på pinsammaste låtaren -11. Denna: Jean Love – Let's Party) PINSAMT.

Peace!

XTATIC TRUTH

Åh, jag älskar verkligen bilden. Så otroligt mysig.
Dom är otroligt bra också. Lyssna på dom genom att klicka på bilden.

Nu ska jag sova.

Peace!

KORS I TAKET!

Nu vet jag inte riktigt vad som har hänt. Jag och Carro var inte bara med på lite av idrotten, vi var också ute och gick nyss. Det har vi inte gjort en enda gång sedan vi träffades. Men nu är det ändring på det. Två gånger i veckan minst ska vi gå och ut gå.

Vi ska även börja äta nyttigare, röka minimalt och Carro ska inte dricka dricka. Tycker verkligen synd om henne. Det är hennes liv typ.

Vi har iallafall bestämt att vi ska vara fräsha till studenten. Det kommer bli fett!


Nu, mitt i allting känner jag att jag har nyvunnen energi, så jag ska göra något vettigt av det. Först ska jag diska, sen ska jag skicka iväg ett mail till min handledare och påbörja intervjun till APU:n.

Det känns bra. Som ett osagt nyårslöfte eller något liknande.

Vårat nya liv (och inte gå ut för hårt på en gång) börjar nu!


Peace!

OM MITT LIV HADE ETT SOUNDTRACK

Hade inte det varit underbart? en låt som spelas när man säger något klockrent? När man går i slow motion? när man kysser något och ser fyverkerier? När man till slut bestämt sig för att glömma någon? När alla keymoments händer? Jag har en sån låt som spelas i huvudet. Dock finns den inte på spotify, annars hade jag delat med mig utav den. Den heter dock I Had A Feeling och den är gjord av John Dahlbäck, och sången står Johan Sigerud för. Det är den perfekta soundtrack-låten.


Nu Har jag dragit på mig kläder, satt en mössa på huvudet och druckit en kopp kaffe. Nu åker jag ner och har idrott en och en halv timme, sen åker jag hem igen. Känns värt. Eller?

I had a feeling

KEEP ON TRYIN'

Hur mycket älskar jag inte Bones? Massor.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Duscha länge. Duscha bort hela mig. Medans jag gör det kan ni klicka på bilden och lyssna på en galet fin och mysig låt. Nästan så att man vill ringa alla man tycker om och berätta det för dom. Jag kanske gör det, vem vet?

Imorgon är det skridskor på idrotten. Längtar (eller?). Det är iallafall enda lektionen vi har, så jag slutar tio. Då åker jag hem och fortsätter sova.

 

Ska även färga håret 14 mars. Och klippa mig. Samt sätta i nytt fint löshår. Jag ska bli brunett. Det kan bli intressant. Bra för mitt hår, om inte annat. Spännande.

 

Nu: dusch! (glöm inte att trycka på bilden)


HEMMA EFTER KOLLEKTIVLIV.

Jag har varit hos Carro ett par dagar nu, det känns alltid lika konstigt (och skönt) att komma hem. Man kan gå runt naken om man vill, det är ju bra. Det gör jag dock inte. Inte nu i varje fall.

Har redigerat lite bilder, det blev fett. Nu lyssnar jag på musica och dricker kafé. Ska raka benen sen, längtat efter det hela helgen.

Måste göra denna vecka:
* Möte med syon
* Svenskauppgifter
* Psykologiarbete
* Tvätta
* Börja med remixen igen


Signing out /




PEACE!

TATTOO CUMMIN APP!


Kommer bli så galet fett!

 

Nu är jag och Jenny hos Carro. Planerar för framtiden och lite så.

 

C'YA!


SOM MOZART I MIAMI

Jag känner mig fruktansvärt malplacerad i Sundsvall. Det är bara fel. Folket är inte som jag här, och det vet jag utan att veta vem jag egentligen är. Jag vill åka bort. Någonstans där ingen vet vem jag är. Vill ta det lugnt, fundera, skriva, lyssna på musik, uppleva en annan kultur.

Jag känner mig hämmad här. Som om jag inte kan visa hur jag vill vara och hur jag tänker utan att någon tänker eller säger att jag är dum i huvudet. Det finns en person förutom mamma som jag kan vara mig själv med. Så ska det väl ändå inte vara? Det mystiska är att, jag inte vet hur jag är. Det är som om jag går in i en annan värld när jag är runt folk. Som om jag sätter på mig en mask.
Detta låter som något taget ur en bok, som om jag har titta på för mycket film.

Dock ''hittar'' alltid personerna i filmerna sig själva. Det är inte riktigt lika lätt i verkligheten. Om detta nu är verkligheten. Vem vet? Vem vet egentligen hur allting är?

Jag vill hitta mig själv. Jag vill kunna vara mig själv utan att behöva tänka efter. Utan att behöva fundera vad folk tycker.

Jag vill kunna göra det jag vill utan att folk har tvivel. Utan att folk dömmer mig. Utan att folk säger att det aldrig kommer att hända. Jag vill leva ut min passion till max, och det kan jag inte göra i Sundsvall. Det är för litet för mig. För inskränkt. För trist.

Det kanske bara är jag som är trist, vad vet jag? Jag vet bara att Sundsvall inte räcker för mig längre.
Inte på långa vägar.

DET ÄR PÅGÅNG!



Frågan är bara om man ska följa trenden med en dubstep eller om man ska köra på lite Marcus Schössow/The Bloody Betroots/Axwell?

Idag ska jag städa undan här i lägenheten, sen får vi besök ikväll. Mammas vän och hennes man kommer hit, så vi ska äta middag, spela spel (LOL) och sen på kvällen ska jag titta på la P3-guld gala.

Fyller år om lite mer än två veckor. Hoppas på en ny feirce mobil, typ denna:

Nu ska jag fortsätta med mitt! Hoppas ni är jävligt bakis idag, det är inte jag. Bara jävligt nöjd med livet och allt som har med allt att göra.
Alla kan ju lyssna på min Starred på spotify. Dansa, dansa!

PEACE!

KVÄLLENS STORA FRÅGA

Frågan jag klurar på denna kväll är följande:

Varför är smålänningar dum i huvudet?

Det har varit ett mysterium för mig nu, i över ett år. Varför beter sig alla som svin? Varför är alla dryga och lider av en släng storhetsvansinne? Som om dom är mycket bättre? snyggare? grymmare? coolare?
Jag har känt ett par stycken. Ett par som varit otroligt trevliga, snygga, coola, grymma och bra personer, men båda visade sig vara så otroligt fåfänga, idiotiska och töntiga.

Så vad är det? vad är det som gör att man tror att man kan behandla folk hur som helst? detta har påverkat mig mer än jag vågat inse själv. Jag har svårt att lita på folk, jag kan inte ta åt mig av komplimanger och jag blir ledsen när jag lyssnar på vissa låtar, besöker vissa platser osv. Sånt är sjukt trist!

Sen visst, jag är inte guds bästa barn. Men jag kan iallafall ändra på mig. Förbättra mitt beteende om något är fel. Vissa verkar tro att dom är helt perfekta, att det inte alls är dom det är fel på, och sånt stör jag mig på helt sjukt.

Detta inlägg har inte gjort mig visare, men vill ni informera mig om vad som egentligen pågår skulle jag vara väldigt tacksam. Jag är less på att vara bitter, bitterhet passar inte mig så som tex. dryghet gör.
Vet ni vilka dryghet inte passar? Guess...

Smålänningar.

TIPS FRÅN COACHEN!



ONCE YOU GO AKG - YOU NEVER GO BACK

Ska fortsätta kvällen med min bas, mitt brusfria ljud, vänner, te och adrian lux m. familj.

 

God kväll!


TILL FÖRFESTEN!

Jag ska tipsa om några låtar som lätt piffar upp eran förfest!

Watch the sunrise - Axwell & Steve Edwards
Whip my hair - Willow
Bullets - Rebecca & Fiona
The Time (Dirty bit) - Black Eyed Peas
Just a Little Bit - Kids of 88
Warp 1.9 - The Bloody Betroots
Mat bira kvinnor weed - Marcus Price ft. Carli
Scary Monsters and Nice Sprites - Skilllex
Swedish Beatballs - Marcus Schössow

Festa lugnt, mina vänner.

SÅHÄR SER JAG UT NÄR JAG INTE FÅR LYSSNA PÅ BULLETS, PENGAR OCH TEENAGE CRIME PÅ EN HEL DAG







PARTYSUGEN, NÅ FOLKET?

Ingen som peppar en fest snart? Min och Idas födelsedagsfest kanske? Skulle ju vara fett om ni är på. Peppade. Fulla. Dumma. Kåta. Glada. COME AND JOIN US!

(Favoritbilder i repris, och ja, dom är bara på mig typ hihi *egenkär*)






OVER AND OUT, PEACE AND LOVE, PUSS OCH KNULL!

TILL DIG.

Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?
Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?
Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig som Teo Jensen älskar gitarren?
Som en gammal vän?
Ja, som en gammal vän.

Som jorden älskar månen?

Som sjömannen älskar havet?
Som tågen älskar rälsen?
Och som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
Och som Romeo älskar Julia?
Och som jag älskar dig?

TONÅRSBROTT

Jag vaknade stressad imorse och ringde tandläkaren direkt. Jag hade verkligen inte lust att behöva klä på mig och åka ner och sitta och få munnen undersökt på min lediga dag. Det visade sig att jag skulle dit nästa månad. Bra jobbat, Emma!

Sen ringde jag till min morbror och moster, eftersom att jag skulle ut dit idag, men där svarar ingen, så jag behöver inte ha dåligt samvete och jag behöver inte skylla på min mensvärk som jag övat in. Dock har jag mensvärk, nåt så jävulskt! Jag förstår inte vad vi har kvinnor har gjort för att förtjäna denna smärta, speciellt när killar inte har något som ens går att gämföra med det, om vi inte sparkar dom i skrevet HÅRT en gång varje månad.

Jag minns när jag gick i 6an. Vi skulle precis in på en lektion, och min dåvarandre bästa vän (Anna) tyckte att hon skulle vara lite rolig. Hon puttade mig mot ett skåp, äkta pornostyle, men istället för att fortsätta i pornostuket (som hade varit så otroligt mycket trevligare) knäade hon mig mellan benen, det svartnade för mina ögon. Tårarna rann, tänkte för mig själv att mitt blygdben nog måste ha knäckts. Det var dock ingen fara med benet, smärtan försvann, Anna skämdes och var extra gullig hela dagen och alla var glada.

Jag förstår er killar, det är inte skönt att bli knäad mellan benen, men ni ska veta att mensvärk inte heller är så jävla roligt. Tänk på det nästa gång ni försöker få till det med en tjej som har mensvärk. BACK OFF!


Nu ska jag dricka kaffe och lite så. Har 2 timmar själv innan mamma kommer hem. Ska spendera dom i sängen.

Peace!

VARNING FÖR TRISTESS

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? - Det var min kära vän Jennifer, och hon är en flicka.
Vad står det i ditt nionde sms? - ''Jag saknar dig! förlåt för allting <3 godnatt''
Vem ringde dig senast? - Johan
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? - Nån bild jag lekte lite med.
Vilket språk är din mobil på? - Svenska växlat med engelska när jag känner för en förändring.
Vad heter din ringsignal? - Dance the way i feel - ou est le swimming pool
Hur många sms har du i din inkorg? - 400 kanske. Något sånt
Vad står det i ditt tredje sms längst ner? - ''Mm. Jag med. Men det går ju inte. Du får hålla dig ;)''
Vem är det ifrån? - HEMIZZZZZ HIHI!!!HIIH!!!
Vem är din 13:e kontakt? - Anna Johansson
Vem är din 20:e kontakt? - Axel Hedenström
Ogillar du nr 5? - Nej.
Har du varit i hop med nr 1? - Haha, nej.
Vad har din mobil för färg? - Svart.

Bara för att detta inlägg inte ska bli fullständigt meningslöst kan jag ju länka till min kungliga ringsignal. En av dom bästa låtarna som någonsin gjorts, enligt mig!

MMMH!


HURTS LIKE BULLETS BETWEEN THESE WALLS



Jag har suttit och pillat med bloggen till och från i snart tre timmar.
Jag beundrar verkligen webbdesigners och liknade. Att lära sig alla koder och CSS-flöden verkar inte vara så enkelt som man kan tro. Eller, vad säger jag? Det ÄR inte det.

Idag har varit en galet mysig dag. Vi var på kulturmagasinet på morgonen, det var en föreläsning om nobelpristagares böcker genom åren, eftersom vi ska välja en bok att läsa i skolan. Jag valde en bok av Doris Lessing som heter Det femte barnet. Verkar vara en otroligt smärtsam bok.

Efter det, vid tio så gick jag, Johanna, Jennifer och Felicia till Barista och fikade. Vi satt där någon timme och skrattade, pratade och hade det allmänt fint i det galet underbara vädret. Efter det gick jag och Johanna på Ido och jag köpte te. Vanilj/blåbär och Brunkulla. MMH, gott!

Jag har sedan spenderat eftermiddagen med bloggen, sängen och Vänner.
Jag ska fortsätta äta min middag nu (jumbopommes & kycklingkorv) och titta på Vänner.

Ledig imorgon! woop woop.


Peace!

EN FANTASTISK DAG


Behöver jag egentligen skriva något?

...

Det är konstigt hur man kan ogilla och vara så avundsjuk på en människa på samma gång.
USCH USCH USCH, jag gillar inte dig.

Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. Du är ful enligt mig, du är omogen och du är dryg. Allt detta har jag fått fram bara genom att se hur du beter dig. Jag har aldrig ens pratat med dig. MEN, det är så det blir när allt det dåliga är så genomträngande. Blä. På dig alltså.

TOTALLY


Fetaste i år?

HELL Y E


Saker jag har gjort denna produktiva dag:
* Varit på skolan
* Diskat
* Färgar håret
* Färgat ögonbrynen
* Lagat mat
* Skrivit klart psykologin (ÄNTLIGEN!)
* Tvättat, borstat och plattat mitt löshår (äntligen där också...)

Nu är jag värd soffan, te och fika hela kvällen!!

EFTERMIDDAGSGÖRA



Har precis färgat håret, jag blev inte svart i hela ansiktet och min nacke ser inte ut som en pepparkaka = lyckad färgning!
Jag slog även på stort och tog bort generande och onödig hårväxt, så med det sagt kan man säga att jag är mjuk som ett spädbarn (varför låter det som en sak pedofiler säger?)

Nu ska jag belöna mig själv med ett par avsnitt av Vänner innan jag sätter igång med middagen. Jag ska göra kyckling, mmmh!

(EN VIKTIG PARENTES ÄR ATT JAG SNART ÄR KLAR MED PSYKOLOGIN. VILKET BETYDER ATT DEN KURSEN ÄR SLUT, VILKET I SIN TUR BETYDER ATT VI GÅR IN I FAS TVÅ, VILKET I SIN TUR BETYDER PSYKOLOGI B. (fml).)

DIRTY BIT

Har precis kommit hem till en kliniskt ren lägenhet, jag är själv tills halv 5 hoppas jag på, tror mamma slutar då.
Ska sätta mig ner och skriva klart hemprovet så jag kan skicka in det ikväll.

Göra en kopp te, slå på lite Sufjan Stevens och bara maaaaaaata word med alla smarta ord jag kan.

Sen ska jag trippa sönder på lakrisal när jag är klar. Fett!


PART-TIME LOVER


Det svänger, kung Stevie!

Har spenderat sörre delen av dagen i soffan. Okej, där ljög jag. Hela dagen. Rätt tragiskt. Men det har varit så galet kallt inne så jag har inte kunnat gjort annat. Jag har tittat på snart tio avsnitt av en ny säsong av vänner, tragisk själ. Har även skrivit lite på mitt psykologihemprov, men gav upp rätt snabbt när jag upptäckte att jag knappt kan skriva utan Carro.

Åker hem imorgon runt 1500 och då åker jag direkt till Carro, vi ska trycka en pizza och sen skriva på mitt prov och hennes svenskauppgift.
Det blir fett!


Nu ska jag fortsätta knulla öronen med fin musik, ögonen med Vänner och munnen med juice.

Peace!

...

(Ni har gjort det glasklart att livet flyter på asbra utan mig i det nu, så jag tänker inte försöka med er två mer, jag har försökt i flera år, en av er har aldrig försökt och man ska inte försöka ändra på personer, det kanske är såhär ni hanterar saker, det är sämst iallafall)

Z YA LTR!

Jag far iväg till pappa om kanske en timme.
Jag ska försöka fixa en ny mobil och en biljett till Robyn i födelsedagspresent. Något av det har han redan fixat, undra vad?

The glitch mob



peace!

MORGONRUTINER

När min mamma är hemma förstörs mina (sedan länge inövade) morgonrutiner.
Såhär ser det ut när hon inte är hemma:
* Snoozar en halvtimme
* Går upp och går på toa
* Värmer kaffe
* Dricker kaffe och går ut på balkongen och tar en morgoncigg (ENDAST HALVA!)
* Dricker kaffet och startar datorn (slår på musik högt)
* Väljer kläder
* Kollar facebook
* Tar på mig kläderna
* Gör mer kaffe
* Tar andra halvan av ciggen (viktigt)
* Sminkar mig
* Dricker upp kaffet och avslutar med en halva cigg


DETTA GÖR JAG VARJE MORGON.
När mamma är hemma ser det ut såhär:

* Snoozar en kvart (hon kommer in och frågar när jag ska gå upp, magin är borta)
* Går upp och på toa
* Värmer kaffe och en halva cigg
* Äter frukost (!!) med mamma vid köksbordet
* Bråkar med mamma för att jag inte är ''glad på morgonen''
* Tar andra halvan
* Sätter mig vid datorn i tystnad
* Klär på mig
* Dricker kaffet
* Sminkar mig
* Går hemifrån otillfredställd


SER NI HUR FEL DET BLIR?! Längtar tills nästa vecka när hon är på jobbat innan jag ens har klivit upp.
I need my alonetime pretty bad in the morning.

INGENTING

Jag vill skriva så mycket. Det kommer ibland, men jag är rädd att, om jag skriver eller övertolkar för mycket kommer jag råka illa ut. Jag vill inte vara ledsen, jag vill hellre vara monoton. Hela tiden. Istället för mina dippar och mina högdalar.

Jag är förvirrad, jag vet inte vad vissa saker betyder. Jag kan inte placera allt som händer i mina speciella fack och det gör mig galen. Varför just nu? allt gick bra.

Jag vet inte om det någonsin skulle kunna hända något igen. Jag är för skadad för allt.
Jag övertolkar säkert, men tänk om jag inte gör det? tänk om...

(känslan säger allt)

....

LEKER LITE FAKE HDR

Före:

Efter:


Lite småroligt sådär!

GRETA GARBO AND MONROE.


jag <3 snygg bilder


Nu ska jag sitta och fördriva tiden genom att titta in i denna skärm och sen ska jag spackla på mig ett ansikte, sen bege mig ner till Åkersvik för två muntliga redovisningar i psykologi, sen är den kursen klar (tack gode gud).

Efter det ska jag och mamma åka ut på Birsta/systemet/willys och handla lite.
Imorgon åker jag till pappa över helgen.

Längtar tills jag får åka hem på söndag och kan titta på film hela vägen. Har aldrig haft en dator med batteritid längre än tio minuter. Detta är som himlen för mig. Sad but true.

Nu:.... who am i kiddin'? nu: ingenting.

SEG KVÄLL.

Jag har haft en sjukt seg kväll. Har inte gjort något. Eller jo, ätit, tittat på Bones och gjort en header till fina Hanna.

Jag ligger just nu och kollar på Hanapee's livechattar. Så otroligt söt. HAHA!

Nä, jag har inget intressant att skriva idag.
Jag börjar kvart över tre imorgon, så jag får sova hur länge jag vill, vilket betyder att jag kan vara vaken hur länge jag vill. Men det finns ingen som jag känner för att vara uppe med inatt så jag får väl slå på en film och sova... roligt liv... mmmh.

Fet bild (dör lite när jag ser den), vill vara sådär duktig (och snygg)

GNATTTT O POSS!

MAGGIO KAN. JAG KAN INTE.

hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

(Det var väl ungefär det jag ville säga.)

HEMMA.

Tja! nu är jag hemma efter intensiva pluggdagar med min kära sidekick. Allt är klart och snart är allt inskickat. Det känns så grymt skönt!
Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Ikväll ska jag färga håret och ta en låååååång dusch och packa in håret och allt sånt. Det behöver jag.

Teardrop on the fire

HAR FÅTT EN SMAK AV DET RIKTIGA LIVET.



Det är därför jag inte bloggat i princip något under två dygn.
Har ni saknat mig? Jag och Carro har haft pluggstuga i hennes kök. Vi har skrivit en 12-sidig psykologiuppsats om psykiska sjukdomar och störningar, en 2-sidig text till till psykologin om problemhantering och ikväll har vi suttit med varsin religionsuppsats. Jag skrev om Illuminati.

Den blev fet!
Jag är sjukt nöjd. Hade tid över innan vi skulle göra middag, så jag gjorde en powerpointpresentation också, som jag ska visa!

Nu är det bara en muntlig redovisning om filmen Jägarna jag ska göra på torsdag och buddhismprovet imorgon. Sen är alla saker undanröjda och det känns så galet skönt!

NU HAR JAG PRATAT KLART PLUGG, jag lovar!

Carro sitter med sin dator i sängen och jag sitter på min madrass med datorn framför mig på en stol och skriver nu. Jag väntar bara på att Carro ska bli klar med sin uppsats så ska vi titta på Änglar och Demoner och sen sova. Jag har sovmorgon tills 10.10 imorgon, Carro har tills efter lunch.... roligt.... lär ju försova mig...

Jag känner mig svag iallafall
. Men det är väl så det är? Vi har druckit säkert 5-6 liter te/kaffe/juice under dessa två dygn, jag känner mig svag utan det.... måste.... ha.... HA! HA!

Jag har inte mycket mer att säga faktiskt. Jag är trött och behöver film och sömn.

Den här staden är död, låt oss måla den röd
Låt oss måla den blå, det får bli vad det blir
På en öde perrong står en kub i betong
Ingen ser vad det står men den sägs vara fin
Vi blir trampade på men vi fortsätter gå
Ingen vet vad det är men vi bär våra ärr
Den här staden är död, låt oss måla den röd
Låt oss måla den blå. Vi är bättre än grå.

Såhär charmig är jag JUST NU!

Godnatt och puss!

ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄCKTSMÄN.



Orginell titel kan ni tycka.
Maskinenfreaket är igång igen liksom, eller hur? Jag kan alla låtar utantill men det är denna som är lättast att dansa till, det är så det är, true story.


Carro tvingen mig att uppdatera bloggen
så jag gör det nu medans hon bäddar min säng här hos henne.

Vi ska titta på film. Har precis tryckt i oss en pizza! Det var gott.

OH DOM HAR FAN ALDRIG VART I MALMÖ (men det har jag!! i Ronneby också. Tusentals gånger. KUNG ATT VARA JAG IBLAND!)


spelar maskinen, afasi & filthy, smk och far och son
sen delar vi trehundra lax när vi drar där ifrån
och är det style of eye som dj:ar är det fyrahundra jämt


VAD HÅLLER JAG PÅ MED?!

Varför sitter jag egentligen inne en fredagkväll?

Jag vill dansa. Jag vill dricka vin och white russian tills jag knappt kan stå och jag vill vingla hem med kläderna på bak och fram a la the walk of shame.


Är det för sent? Kan jag gå ut och dansa? Jag tror jag ska göra det! Jag tror Johanna är ute. Hon fyller år för tusan!
Tåls att tänka på en timme till.

KVÄLLSDYSTERT.




Det finns så mycket jag vill säga,
som om små meningar kommer upp i huvudet som jag verkligen vill skrika ut. Men jag får inget sammanhang. Det mesta handlar om kärlek. Hat. Känslor. Om hur jobbigt jag tycker att allt är nu, och hur mycket jag vill slå på något, hur mycket jag vill skrika, och att någon bara tar det. Gör som jag säger, utan att tycka att jag är konstig.

Att någon bara säger ''Okej, jag förstår. Vi gör så.'' Och sen är det bra. Inga frågor, bara göra det.

Jag har alltid kunnat vara öppen och pratat om känslor, men jag kan inte längre. Det är något som förstört det. Jag vet inte vad, men jag hatar det/den. Innerligt.

Jag har så mycket hat och förakt i mig, men samtidigt så mycket kärlek. Jag har alltid varit en snäll människa, men jag har aldrig varit bra på att ta kriktik, jag vet inte vad det är nu. Nu är det hemskt. Jag kan inte ta något. Jag blir ledsen på en gång och utplånar alla tecken på att det som kritiserats aldrig existerat.

Jag känner mig töntig och hjälplös. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag önskar att någon kunde hjälpa mig, men jag tar inte emot hjälp. Och när man inte får respons slutar man försöka, och det är då jag är påväg att öppna mig.

Ingen förstår det.


Jag mår inte bra. Samtidigt som jag mår bra.

Jag mår dåligt när jag är ensam. Så jag försöker sysselsätta mig. Inte stanna inne så mycket. Bara åka ut och åka buss, åka ner på stan och ta en kaffe själv och försöka plugga, titta på folk, vad som helst.
Det har aldrig stört mig att vara själv förut, men jag är inte samma person längre.

Jag ska inte klaga mer nu.


FREDAG.

Jag blir väl hemma ikväll också. Varför är ni så jävla trista för? Varför vill ingen gå på bio med mig? Dumma jävlar.


Jag ska snart åka och handla med mamma. Jag vet inte om jag ska köpa nåt gotta. Jag är inte sugen. Eller jo, men på typ Max eller något? Inte godis. Nä, blä. Usch, orkar inte söta saker.


Jag fick även en galen idé förut som försvann lika fort. Det var att jag kanske skulle klä på mig varmt och gå till Carro imorgon, men eftersom att jag ska ta med mig dator och kläder och grejer blir det nog inte så lyckat. Men jag tycker iallafall att vi ska ta en promenad imorgon, CARRO???!!! eller hur? typ runt Nacksta ner på Ica innan vi ska köpa käk eller något? Skönt med frisk luft...... kan man ju tycka....



Och jag är rädd nu, för batteriladdaren i hörnet rör inte på sig, tänk om min dator går sönder?
Om jag missskött den på något sätt? haft den i sängen för ofta? OM den går sönder gråter jag, seriöst. Det står ju att batteriet laddas men det syns inte. PANI-I-I-I-III-IIk!


Aja, sluta nojja nu.

Ska se Inception ikväll. Och The Last Airbender imorgon. Carro som ville se den.
Såg även klart första säsongen av Solsidan nyss. SÅ roligt. Hehehe.


Jag skriver mer än jag borde. Men sånt är väl roligt? Ni gillar det? Eller hur? Fattas väl bara att jag ska börja skriva om bajs och sånt äckel. IT'S NEEEVER GONNA HAPPEND! usch...



MIRAGE

Varför hänger man upp sig på låtar för? Vad är det i en låt som får en att se sig själv som störst, bäst och vackrast?
Mirage är lite så. Adam Rickfors remix.

Eftersom att ingen direkt fattar Starred på spotten,
ska jag ta mig tiden att visa några helt sjukt, helt underbara och helt fantastiska låtar.




Lyssna och njut!

TRÖTTTTT.

Jag är helt slut. Det är verkligen påfrestende att måsta vara konstant trevlig en hel dag. Hur orkar ni?

Nu ska jag tvätta bort sminket, ta på mig mjukiskläderna och sätta mig i sängen med Solsidan. Sen ska jag sova. Jag är trött trött trött.

OCH CARRO, PEACE OKEJ?? PEACE!!

SÅDÄR, JA.

Hoppas ni får en jättebra dag. Jag ska njuta av förrätt, varmrätt och efterrätt.
När jag kommer hem vill jag höra vad ni har gjort idag!
PUSS!

Ny oversize tröja med fransar från Monki
tights med plyschdetaljer HM (dock syns dom inte MEN ÄNDÅ)

TORSDAG 12.04

Det är torsdag idag. Det betyder att lovet snart är slut.
Jag har dock ingen jättepanik över att börja igen. Alla inlämningsuppgifter är under kontroll och det kommer bli fett.

Jag har t.o.m pluggat till buddhismprovet (!!)

Vi ska om en timme CIRKA bege oss ut till bredsand för att avnjuta en (förhoppningsvis) utsökt middag, (om man kan kalla mat klockan halv 3 för middag?) vi säger lunch, hos min mammas moster.

Fick även 500 riksdaler av mamma idag som var från dom som hon glömt att ge mig på julafton. BRA JOBBAT! var faktiskt rätt bra, dom har förmodligen varit slut om jag fått dom tidigare. Men nu finns dom kvar. Dom ligger så fint i min börs.


Jag ska ta med mig kameran, mest bara för att jag vill ha lite bilder på dom. Dom börjar bli gamla så det kan vara roligt att ha lite bilder medans dom fortfarande är pigga och krya.

Ikväll vet jag inte vad som händer.
Jag vill gå och se The Tourist. Någon som sett? Är den bra? Värd att lägga ett presentkort på?

Någon som är intresserad av att hitta på något??????? Jag orkar inte sitta inne ikväller.
RING MIG PÅ 073 54 21 46....... ja, känner jag dig har du sista siffran. PUSSS!! hehe.


Nu ska jag försöka skynda på nedladdningen av Solsidan, sen ska jag väl tristessredigera lite bilder.
PS. PS PÅ DATORN ÄR GULD VÄRT. DS.


Peace out!

VEGA SIGERUD.

Många kanske frågar sig varför det är så mycket tjat om denna unge. Det är inte mitt barn, det är inte mitt syskon, inte ens min kusin, men jag ska försöka förklara.

Denna unge, är det sötaste och underbraste som finns.
Första gången jag åkte till Sthlm, efter att hon blivit så pass stor så hon kunde krypa, hade jag precis bytt på henne, och hon drar i mitt hår, så mitt huvud är vid hennes, sen biter hon mig i näsan. Verkligen biter mig.
Det kanske låter konstigt, men jag visste att hon var speciell då.

Det finns ingen unge som är så söt som henne. Som gör och säger saker som hon gör.
Det går inte ens att förklara.

När hon växer upp tänker jag skämma bort henne, så otroligt mycket.
Hon ska få så mycket kärlek, så mycket närhet och så mycket materiella ting att hon inte kommer veta vart hon ska göra av allt.

Vega är helt enkelt Vega, och jag älskar henne. Så otroligt mycket.

SANNINGEN OM MIG.

 

Det är såhär ni ser mig, eller hur? Alltid glad? Alltid uppåt?
Hade utsidan jämt speglat insidan, hade denna bilden sett annorlunda ut.
Jag är så trasig och förstörd. Jag orkar knappt ta tag i något, men man måste ju.
Jag hoppas att ni förstår varför jag överragerar. Jag får utlopp för saker. Jag bara är sån.
Take it or leave it.
Jag behöver uppmärksamhet. Jag behöver få stå i centrum ibland.
Det är bara sån jag är.
Jag bryr mig för mycket om allt. Men vad ska man göra åt det man är?

TRIVS SOM HANDEN I HANDSKEN!

Såhär fint blev det!!!!!!!!!! Ställde sängen mot väggen (stod där skrivbordet stod förut) och skrivbordet stod där jag står och tar bilden.

Jag är sjukt nöjd. Det är så galet fint! Jag älskar mitt rum igen. Det är som om jag är nykär.

Imorgon ska jag:
* Städa toaletten
* Diska
* Ta ner massa saker till förrådet
* Återställa min gamla dator så min morbror kan få den
* Skriva om Ku Klux Klan

Det lär ju ta hela dagen. Så jag har att göra.

UTTRÅKAD!

Jag vill möblera om mitt rum, men eftersom att min säng är så jävla stor vet jag inte hur det kommer att bli.

Jag har sängen i ett hörn nu, men vill ha den mitt i rummet ut från väggen. Dock vet jag inbte hur det blir med t.ex. mitt skrivbord och mitt stereoskåp. Har även två fotöljer som kommer bli svårplacerade...... hjälp... hjälp... Nu skulle Carro varit här. När det kommer till att möblera är vi två dom bästa som finns.


Dock måste jag försöka innan jag dömmer bort det totallt, annars kommer jag gå och grubbla. Det gillar jag inte.

Ska nog göra det ikväll.
Mamma blir glad då.... inte...


Jag visar bilder ikväll. Hehehe.....

O HERRE MIN GUD.

Jag börjar faktiskt undra vart hela våran cyberspace är påväg. En av sveriges mest kända bloggerskor, som bloggar under namnet Dessie är 16 bast. Hon är förlovad och bor ihop med en kille, som sägs vara betydligt äldre. Hennes manager har jag läst också?

Iallafall! Hon hade tydligen en fest på nyår. Någon tände eld på hennes badrum och det kom nu fram att det var en vän/ex till henne. Vi vanliga tänker ju såklart att man går och polisanmäler det? Eller hur? det är ju självklart. Det är allvarligt och det är inget som en 16-åring kan ta hand om på egen hand. Vet ni hur hon resonerar? Ni har läst hennes blogg?

Hon kan inte välja mellan att gå till polisen och hänga ut honom på hans blogg?
Då frågar jag mig själv och Sverige: Hur kan man vara så jävla pantad och blåst? Tror hon nu seriöst att hennes blogg är störst i världen? Som om en uthängning skulle göra så mycket? Det är patetiskt och jag skäms att jag ens läser en sån korkad 16-årings blogg.

Att tro att man har så mycket makt är bara fåfänga. Hon är uppblåst på självförtroende, och jag vill gå dit med en nål och sticka tusen hål i den så hon kommer ner på jorden litegrann. Det har gått för långt. Med allas bloggar. Bloggen är en dagbok. På internet. Det är inget redskap man ska använda för såna stora ärenden.


Ja, hoppas att dom förstår någongång hur stort inflytande dom har på unga tjejer. För hade dom fattat det hade dom inte kommit med ursäkter så som ''Det är min blogg, jag skriver vad jag vill.'' För när man börjar tjäna stora pengar på det, är det ett företag och man får en image, och jag är rädd att Dessie förstör sin image om och om igen genom allt dumt hon skriver. Man måste tänka efter lite.


Nu ska jag inte tjata om sånt tjaffs längre. Kände bara att jag ville visa min ståndpunkt i detta. Jag menar dock inte att alla bloggare smutsar ner sitt namn. Kenza och Bella är väldigt duktiga på att hålla skit och dåliga saker, korkade kommentarer och tjaffs utanför sin blogg utan att förlora läsare, starkt jobbat.


Idag ska jag skriva en Ku Klux Klan-uppsats men innan det måste jag springa ner på Willys och köpa diskmedel och mjölk för det är slut, och jag tänkte diska lite.


PEACE OUT!


JA.

Kunde man gifta sig med en låt skulle jag vara Fru Teenage Crime

INGRID...

Tänk att något så (egentligen) litet kan växa sig så stort. Som ett bisting som blivit infekterat, vilket har resulterat i att man varit tvungen att amputera. Det var inte meningen att det skulle bli såhär, och ändå blev det så. Jag förstår att du inte menade något illa, kära vän. Men även om man inte gör saker med vilje så kan det bli fel. Jättefel, och det slutar ändå med att någon blir sårad.

Du är en av mina absoluta favoriter. Vi har så roligt, du och jag. Vad vi än gör. Jag älskar att vara med dig, för du får mig att känna mig uppskattad. Du vill veta saker om mig, säger jag att jag mår dåligt vill du alltid veta varför, och säger jag att något nytt har hänt lyssnar du jämt intresserat. Som om det verkligen var något intressant jag höll på att berätta (vilket det oftast inte är).

Vi har så många minnen tillsammans, och ändå har vi bara känt varandra i tre år. Det känns som om vi tillsammans har hela livet bakom oss, vilket ger mig någon form av trygghet. En känsla av välbehag och lugn.
Jag vet vart jag har dig, och jag hoppas att du vet vart du har mig. För jag försvinner ingenstans, även om det går snett ibland.

Jag är så glad att du finns i mitt liv, även om du är som du är ibland. Jag är inte rädd att säga till om jag tycker att du betett dig dåligt, om du fattar dåliga val osv, för jag vill bara ditt bästa, alltid. Du är yngre än mig, men oftast märks inte det. Du är väldigt skärpt, otroligt smart, och du kan ta vara på dig själv. Men det stoppar inte mig från att få en beskyddande-känsla gällande dig.

Du är en otroligt fin och ödmjuk människa, Ingrid. En sån person som alla borde få ha i sitt liv. Jag är glad att jag hittade en när jag bara var 16 år. Tänk, då var du 14, blond och jätteliten. Trots det, klick.

Jag har älskat dig sen dag ett, och jag kommer att fortsätta älska dig tills dagen D, för hur skulle jag kunna sluta älska dig?

Du är speciell, otroligt speciell, och jag älskar det.
Det känns egentligen otroligt löjligt att vara ledsen över en sån bagatell, men är det inte så? När människor man älskar gör något känns det tiotusen gånger värre än om det hade varit vem som helst?

Jag hoppas du förstår mig, för jag förstår dig. Ditt sätt och tänka och jag förstår på ett sätt varför du valde att inte berätta. Jag är på ett sätt likadan. Lika rädd för att behöva visa mig svag och ledsen.

Men i fortsättningen, lova att inte vara rädd för det med mig. För jag är här för det. För att vara ledsen med dig, för att vara rädd med dig, för att stötta dig när du behöver det, skratta när du behöver det, gråta när du behöver någon att gråta med, och älska dig lite extra när du verkligen behöver extra kärlek.

Vår vänskap är starkare än bråk och tjaffs, men kan vi inte försöka att vara öppna med varandra i fortsättningen? allt blir så mycket bättre då. Inga lik i garderoberna, har du lik - lägg dom framför mig och säg ''Ey, jag klantade till mig. Hjälp mig att fixa detta?'' så begraver vi skiten tillsammans. Det låter väl bra?

Hur du än klantar till dig, vad du än gör, kommer jag alltid att finnas där bakom dig, mitt lilla hjärta.
Glöm inte det.


HÅLLER TÄTT!

Ingen aning om varför jag har den där rubriken.. jävla reklamer på tv..


Idag damsög jag och torkade golvet hemma medans mamma var ute på Birsta och roade sig. OMBYTTA ROLLER ELLER???!!!

Vi ska äta kycklingryta med oliver, vitlök, lök och massa gott i ikväll. Jag längtar. Älskar smaksensationer, ett under att jag inte blev kock. Hade ju varit awesome!

Nu är det tv.

PEACE

BEHÖVER INTE ANVÄNDA SMINK FÖR ATT VARA SNYGG.






Dock underlättar det ju lite...

Hoppas du vet vad du har förlorat, ditt jävla as.


MITT 2010!


Har du gjort något i år som du inte gjort förut?

Träffade första kärleken, upptäckte massor av underbar musik, jag vet inte? typ inte mycket egentligen.


Har du några nyårslöften?

Jag skrev dom där nere förut, ska väl försöka hålla dom... lär ju inte gå.. men...


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, bekanta... lol

 

Vilka länder besökte du?

INGET! Eller alltså; Sverige.

 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

1 januari, 24 mars, ööh... sen inget mer tror jag?

 

Vad var din största framgång 2010?

Ingen större framgång under 2010. Små framgångar, överlevde hemska saker, grät inte speciellt mycket över mamma och pappas skilsmässa osv.

 

Största misstaget?

Jadu... det ska inte skrivas här.

 

Bästa köpet?

Massa kläder, och min HTC... tyckte jag då... nu ångrar jag mig...

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Cigg.... hemskt, men ja.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När jag var tillsammans med Tobias, Yran, Popaganda..

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

ROBYNS BODYTALK pt1 och pt2 och pt3!, Animal, Miami to Ibiza, hela Oskar Linnros-albumet och Daniel Adams-ray. Rebecca och Fiona och Adrian Lux.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare tror jag.. jag vet inte riktigt. Ja, jag tror det.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Festat faktiskt.. inte blivit så mycket sånt, mest bara för att jag känt att jag inte haft råd. Sen lega runt litte! istället för att bara deppa över ett krashat förhållande.

 

Favoritprogram på TV?

Desperata hemmafruar, Cougar Town, Vänner, Greys osv.. ni vet..

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Öh... jag grät.. HAHA, mamma och pappa sa att dom skulle cut me off, att jajg inte skulle få mer pengar av dom och jag fick panik... Madde och Carro fick panik och försökte trösta mig.. HAHa, jag bara låg i sängen och grinade.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Chill, pryd, slusk, snyggt.


Den bästa nya personen du träffade?

Tobias måste jag väl säga där då..


2011, VÄLKOMMEN.



Idag borde jag inte vara bakis, men är det likt förbannat.
Ska dö i sängen med mig själv och invänta underverk. Tack för alla fina nyårssms igår.

Tack Jenny, Johanna och Josef. Ni var fina igår.

Nyårslöften:
* Organisera mig
* Gå vidare
* Ta vara på det jag har



PEACE!

VILLE BARA SÄGA EN SAK...

HEJ OCH...

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0