MEN JA FÖR FAN!

Jag fick säsongen här på hotellet.
SÅ JÄVLA BRA!

Skön...t

Jag började dagen med att försova mig, men jag var på jobbet i tid ändå. Det tar 3 minuter att gå från min stuga dit, om ens det. 2 kanske.
Dagen flöt på, verkligen jättefort gick det. Vi var dock 4 i frukosten, en ny tjej var där idag. Hon provjobbar också. Jag hoppas att hon inte tar mitt jobb.
Det låter iallafall som om jag kommer få det, med vissa antydningar. Det är bra. Mycket bra.
Idag fick jag även sluta tidigare. Fick gå runt 11, vilket var grymt skönt. Jag tänkte först gå hem och lägga mig, men sen kom jag på att vi har gratis tillträde till både simbassäng, gym och wellnessavdelningen, så jag gick hem, bytte kläder och sen gick jag ner till bassängen. Simma är något som gör mig lugn, tillfreds och peppad. Så jag simmade en timme (får jag jobb ska jag absolut simma 3-4 dagar i veckan) och nu har jag kommit hem och duschat.
Nu ska jag självtorka ett tag, sen ska jag lägga mig och vila.
Imorgon är det min sista dag. På fredag är jag tillbaka i Sundsvall. Jag har inte tid med någonting här uppe. Knappt sova. Men det ska jag ta igen nu.

Fred out

Glädjerus!!!!!!!!!!!

Jag var först ledsen.
Nu är jag glad. För Vaccines spelning blev framflyttad, så nu kan jag också se dom.
Vilket jag ska.
I december. Det kommer ju bli fett med en öl i handen.


What did you expect from post break-up sex?

Överlever med nöd och näppe

(Jag skrev ett jättelångt inlägg om hur jobbet går, matångest jag haft, gallanfall jag fick imorse osv, men det råkade försvinna och jag orkar inte skriva om det.
Snabbresumé: Åt för mycket bröd igår = resulterade i ångest, ville spy och kände mig väldigt tjock, fick ett gallanfall imorgon (förmodligen pga det), jobbet går bra. Jag lär mig mycket om storkök, rutiner, tips, trix och knep, jag mår bra här i fjällen, det har nog med luften att göra, eller det faktum att jag får lite perspektiv på saker, jag måste ta tag i matrutinerna, ska nog simma imorgon på jobbet, eller köra något pass i gymmet vilket vi får göra gratis, är snygg i jobbkläderna (tummen upp))

Fred ut

Hejdå Sundsvall, hej Storhogna

Imorgon bitti vid 8 åker jag upp till Storhogna. Jag har fått jobb där en vecka för att prova på. Om allt går bra har jag säsongsarbete 5 månader mellan december och april. Jag ska vara frukostvärdinna, vilket betyder att jag börjar 06.00 på morgonen. Jag jobbar fram tills 15.00 ungefär. Vilket är bra, för jag har då hela eftermiddagen och kvällen på mig till att träna på fjället, sova, ta det lugnt och insupa fjällluften.
Jag ska bo på hotellet, och det får jag göra gratis. Jag betalar 72 kr/dag för frukost, lunch och middag. Det kommer dras från lönen liksom. Så det är sjukt bra!

Jag har packat och duschat och allt sånt,  så även om klockan bara är tio, ska jag nog försöka sova. Dagen imorgon kommer bli lång. Ska direkt till hotellet imorgon, installera mig, hälsa på personalen och få en större inblick i vad jag ska göra. Pappa hämtar mig i Ånge vid 9.
Jag ska försöka mobilblogga, men det kommer nog bli glest. Ingen dator har jag med mig så jag hoppas på att det finns tv på rummet så att jag har någonting att göra på kvällarna när jag har ätit osv.

Ja, jag finns på mobilen efter 15.00 om det skulle vara något. Eller innan 06.00, men då sover ni väl, era jävlar.

Fred ut

God morgon och hej fredag!

Idag är det fredag. Hade jag varit en av de lyckliga som gått i skolan hade jag känt någon form av tillfredställelse över att jag avklarat första dagen i skolan (förhoppningsvis felfritt) men eftersom att jag numera är arbetslös flyter dagarna på i en något svartvit ton.
Jag vickade på dagis igår, och det var en av de finaste uppleverserna jag har varit med om. Det fanns en liten tjej som var fullkomligt makalös. Utan ett ord efter samlingen kröp hon upp i mitt knä, efter sovstunden gick hon direkt till mig och ville sitta i knät när vi ritade och sen när jag satt i soffan fem minuter efteråt tog hon ut tutten ur munnen och gav mig en puss på munnen. Sen gosade hon in sig i min hals och vi satt och gungade fram och tillbaka i soffan tills hon vaknat riktigt. Alla ni som känner mig vet hur mycket jag älskar barn, och då kanske ni förstår hur otroligt tillfreds med mig själv och situationen jag kände mig då. Fantastiskt! (ingen är bättre än Vega, såklart. Men man får helt enkelt vända kappan efter vinden.)

I onsdags var jag på jobbmässa. Vilket resulterade i en veckas prov-jobb på Storhogna nästa vecka. Det tackar man för! Går allting bra där, får jag säsongen. Förmodligen som frukostvärdinna, och det betyder att jag kommer att vara borta från Sundsvall i 5 månader. Det känns otroligt konstigt och läskigt, men ack så roligt. Jag behöver verkligen jobb, erfarenhet och framförallt pengar. Jag håller tummarna, och det hoppas jag att ni gör också.

Efter (och innan också) jobbmässan spenderade jag lite pengar. Jag fick med mig två par jeans, en stickad tröja, en skjorta, en bh och ett leopardmönstrat linne med knappar och krage i shifong hem. Otroligt lyckat!
Jag fikade även med Felicia. Det var fint att få träffa henne igen. Hade saknat henne. Julia träffade jag också. Bara sådär av slumpen på HM. Henne fick jag krama på. Och som pricken över i:et var Carro i stan, så nästan hela gänget fick jag träffa. Måste jag säga mer än att dagen var otroligt bra för mig?

Nu, idag, fredag ställde jag klockan. Peppen och motivationen för att gå ut och springa låg på noll, med tanke på att vädret verkligen är sämst, kroppen vill inte riktigt vara med (börjar nog bli sjuk, peppar peppar) och för att jag känner mig uppsvälld (jag ska ha mens, förhoppningsvis) men jag gick upp ändå, tog en kopp kaffe och en cigg i hopp om att den försvunna motivationen från inatt skulle infinna sig. Ingenting.
Sen kom jag på en sak. Jag köpte en våg i onsdags som jag använt. Jag har varit hyffsat nöjd med resultatet, men jag tänkte sen att det är på morgonen man ska väga sig, då kroppen är tom och man då får fram sin rätta vikt (har vägt mig på kvällen innan middagen innan, varför?) och vågen visade 73.9 kg.
DÄR kom min motivation. Den motivationen resulterade i att jag joggade längre än jag gjort innan, att jag pushade mig själv och hjälpte mig att inse att jag faktiskt går ner i vikt, även om det känns som om jag sväller upp mer och mer för varje vecka som går.

Så nu, med det sagt, planeringen av dagen:

Jag ska diska
Jag ska dammsuga lägenheten
Visa min shopping för er
Laga fullkornslasange
Förhoppningsvis hämta ut ett paket från Nelly
Skicka iväg min dator på reparation


(Visar två av mina kommande inköp så länge!)

Eftersom att jag och Amanda inte har checkat in mer än handbagage till Dublin måste jag ha en ny, stor och hyffsat snygg väska, i.o.m att det är den enda jag kommer ha med mig. Den här är från Nelly och går lös på 379 kr.

Jag måste även ha en ny höstjacka. Jag föll för färgen och det faktum att ryggen är i läder. Denna är från Modekungen och kostar 799 kr. Finns även i svart och gammelrosa.



Fred ut så länge

Dagen:

Har precis varit ute och sprungit och fått i mig en hårdbrödmacka (måste komma tillbaka till gamla matvanor).

Nu ska jag:

Duscha
Klä mig
Gå ner på stan och handla lite kläder
Gå på afro och kolla hår
Träffa Anja och ge henne pengar
Gå på banken
Gå på Clas Ohlson
Träffa Carro
Möta upp Felicia
Jobbmässa/rekrytering
Birsta med Felicia
Säga upp mig från jobbet
Hem och äta middag (och förmodligen dö i soffan av utmattning)

Hur ser eran dag ut?

Fred ut

Full fart!

Jag har fullt upp idag.
Jag ska ner på banken och titta över kontot, sen ska jag till skolan (!!) och möta upp Anja, försöka få tag på pappa och sen ska jag och Anja fika. Imorgon ska jag på Arbetsförmedlingen och sen på torsdag ska jag jobba på dagis. Roligt!
Ska även skicka iväg min dator idag. Kommer kännas tomt utan min ögonsten minst två veckor, men man måste ju ta hand om sitt skötebarn, så att säga.

Nej, nu ska jag nog gå ner till stan. Jag orkar inte sitta inne och jag behöver få röra på mig lite.
Fint väder också, men inga snygga kläder att ta på sig. Tur att jag får pengar idag. Nytt i garderoben ska det bli!
Hoppas även på Nellyleverans idag. Keep em fingers crossed.

Över och OUT

Nämen!

Min mammas bästa kompis Karin ringde mig för ett tag sen. Jag fick ett vick på Bällsta dagis på torsdag!
Sjukt roligt, jag som älskar barn och allt.
Man kan ju hoppas på att det leder till mer jobb där, även om det bara är strödagar. ''Alla bäckar små...'' som mamma brukar säga.


2 månader minus 1 dag

Fotografen i mig fullkomligt jublar.
Att, för det första, få vara på Irland. I Dublin. Motiven är oändliga. Helt sjukt. Men sen, något i mig som jublar ännu mer.
Tefantasten.
Vi ska till Wall & Keogh när vi är där. Som ni ser på bilderna ovan... Jag behöver väl inte ens säga mer?
150 olika sorters organiska teer. Jag lär ju dö. Men det gör inget. Då gör jag det lyckligt.
Analoga kameran ska med. Svartvit film ska med. Har jag en systemkamera då, ska den också med.
Jag ska fråga Norma om jag får låna ett par tusen från sparpengarna. Hon är nog inte så svår. Mamma är värre.

God morgon!


Egentligen ljuger jag. Jag har varit uppe 2½ timme redan. Jag skulle ut och springa imorse, och det gör jag helst innan 9 på morgonen, men det började regna precis när jag klädde på mig, så det sket sig ju. Hoppas att det slutar tills mitt på dagen.
Annars, vad händer? Jag funderar på att åka ut på Birsta och träffa Felicia och Lovisa. Dom skulle dit och leva rövare, och varför inte göra det jag också?

Vi får se vad som händer. Jag ska iallafall dricka kaffe nu. Diska undan lite disk, kanske klä på mig något mer anständigt än bara spetstrosor och Guns-tröja. Sen får vi se. Vad dagen bjuder på. Och livet.


Nu har jag landat


Då har jag fler teer att välja mellan

Nya Elle att läsa

Fina koppar att dricka ur

Sen slog jag till på ett par skor också. Inga Lita förvisso, men ack så fina.

Det känns skönt att vara hemma. Jag ser min vistelse i Klövsjö och hos pappa som någon form av semester från mitt ändå monotona liv här i Sundsvall.
Jag har tjänat lite pengar hos pappa, och för det tänkte jag (om jag nu bestämmer mig för att behålla skona + en tröja som jag beställde) betala Nelly, försöka hitta en relativt billig skinnjacka, eftersom att min är tre storlekar för stor nu, och sen (om pengar finns kvar och jag kan spara lite till Dublin) köpa nytt hår.

Jag har dessutom ett flertal saker att göra (kalla det ärenden som alla stora bloggare gör om du så vill). Jag måste prata med Norma & Dan om körkort och sparkonto samt föra över allt till ett annat konto som inte står i mitt namn, jag måste gå ner till Arbetsförmedlingen på jobbrekrytering på onsdag och prata med restaurangchefen för Storhogna om säsongsarbete (läskigt! då blir jag liksom borta i 5 hela månader från Sundsvall, på ett fjällhotell. Med massa söta liftpojkar?!), gå till SOC och ansöka om bidrag (nu är botten nådd, säger jag bara) och komma igång med träningen igen. Medans jag har varit uppe i fjällen har jag, under 1½ vecka varit ute och gått EN gång. EN GÅNG. Det gav inte ens någonting, vi gick lugnt och sakta. Filosoferade, pratade, åt hallon från buskarna längst vägen och bara njöt.
Jag skyller på semester fortfarande, dock. Imorgon ska jag upp och ut. Matvanorna har skiftat. Pappa kan inte det där med mager och fettsnål mat, utan han kör grädde och feta produkter ALL IN, vilket kanske inte är så tiptop (speciellt inte med tanke på min stackars galla), men annars har jag hållt det relativt normalt. Det har blivit en fika här och en fika där, men aldrig någon sötsak eller godis eller sådär, såklart. Det onyttigaste jag har ätit har varit en salami/brieostmacka där mackan innehöll torkad frukt. Jag ska inte ljuga, jag fick lite ångest, men... om jag inte kan unna mig DET, hur ska jag då kunna unna mig något annat nångång framöver? Skärpning.
På tisdag ska jag även köpa en våg. Då ska jag få in den rutinen en gång i veckan. Även med mätningen. Det är roligt att få se resultat, om det går neråt alltså. Jag hoppas att vågen är snäll på onsdag morgon och visar ett tal, iallafall under 75 kg.

Nej, nu ska jag återgå till mitt te. 4 minuter tills de att Bones börjar. Det ska jag se. Sen ska jag inte göra så mycket mer. Jag ska nog sova. Kanske titta på en film eller två. Kanske träna lite basicträning här.
Imorgon ska jag möblera om också. Intressant. Kan det bli. Alltså.

Öfver & ut

The last summer

En fantastisk platta.

Jag vill inte

Jag vill inte vara ensam längre.
Jag vill ha en stabil famn att falla in i.
Jag vill ha det Moto Boy sjunger om. Alla gånger. Lyckligt som olyckligt. Jag vill vara någons Någon. Den speciella tanken innan den somnar, den ljuva känslan när den vaknar. Det konstanta leendet.

Jag är trött. Ostabil. Osäker. Rädd. Samtidigt förväntansfull. Spänd. Otålig.
Finns det medicin för såna som mig?



Såhär snygg vill jag vara jämt:


You're playing with my delirium


Once more with feeling

Inatt hände något. En gnista tändes. En gnista som fick mig att le imorse, som fick tankarna att på en gång sväva iväg åt ett speciellt håll.
För första gången på länge känner jag att jag vågar. Det är en underbar känsla.
Att våga, att vilja, att veta.
Att ta ut saker i förskott är förmodligen det dummaste man kan göra, men jag är lite så. Villa, volvo, vovve. Direkt.
Nej, nu ska vi inte göra så. Gör om, gör rätt.

Idag skulle vi ha åkt hem, men jag tror vi stannar tills på söndag. Det behöver både jag och min mor.
Fridfullt här, tyst, lugnt, avslappnande.

Kärlek på fyra minuter

Det är så otroligt enkelt.
Jag saknar det. Jag saknar känslan av att vara så kär att man skulle kunna börja gråta.
Av att vara så kär att man inte kan tänka på något annat. Jag saknar att kunna associera alla kärlekslåtar, om så bara en rad, till en person.
Kärlek när den är som underbarast. Om det bara ska vara en kyss eller en kram. Eller om det är sex och rollspel. Det spelar ingen roll.
Jag saknar det. Jag saknar kärlek. Så jävla mycket.
Inte ens te kan dämpa det nu.

Frågor!

Utseende:
1. vilken ögonfärg har du: Jätteblåa.
2. hur lång är du: 170 ca.
3. vilken hårfärg har du: Brunt ett litet tag till.
4. långt eller kort hår: Långt.
5. piercingar i anisktet: Nej, tack.
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Lite mer isblåa skulle vara fint.
7. hur lång skulle du vilja vara; Några centimeter längre skulle vara fint.
8. vilken hårfärg skulle du vilja: Ljusare.
9. vill du ha kort eller långt hår: Längre.
10. skulle du vilja ha piercingar: En smiley.

Senaste du:
11. åt: lax, ris, sallad.
12. drack: En kopp kaffe.
13. du fick sms av och vad de stod: ''Okej, jag tittar på tv :)'' eller något. Från Tobias.
14. du skrev sms till och vad du skrev: ''Okaaaj!'' till ovanstående.
15. sa: ''Men det har du ju redan sagt!''
16. kramade: Carro imorse när hon lämnade mig.
17. hade sex med och när: Erik. Typ.. en månad sen? #dödamig
19. du spydde: OJ! det var ett bra tag sen nu.
20. du skrattade riktigt mycket: Säkert med Carro nu i dagarna.

Kärlek:
21. är du singel: Ja.
22. om du inte är, med vem är du tillsammans: mig själv.
23. ditt längsta förhållande: Det blev lite suddigt, så vet inte riktigt.
24. med vem då: Tobias.
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Tobias.
26. är du fortfarande kär i personen ovan: Nej.
27. gillar du någon just nu: Nej.
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: Ett, antar jag.
29. vill du vara singel: Nej, nu börjar det bli rätt trist faktiskt.
30. vill du gifta dig: Inte just nu, men någon gång.
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: No name found.

Vänner:
32. de som vet mest om dig: Carrobarro.
33. den vän som du har känt längst: Ellie.
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Både och. En bästa vän och flera bra vänner.
35. någon du saknar att umgås med: Oj, många där.
36. en av dina bästa killkompisar: Tobias.
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Många.
38. den du har mest minnen med: Ellie och Carro.
39. bra vänner du inte träffar ofta: Anja, Ingrid, Frida, bl.a.
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu?: Ja.

Övrigt:
41. personlighet: Rätt säker på att jag är schizofren, ena dagen är jag bäst, andra dagen sämst.
42. sport: Simning.
43. galen eller lugn: en skön blandning.
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: HAHA, ja. Otroligt nog.
45. dricker du alkohol: Klart jag gör.
46. har du hört att du borde bli modell: Nej.
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Underkläder. Vissa dagar bara det.
48. röker du: Ja.

6 onödiga frågor:
49. har du rökt? Ja.
50. har du snusat? Ja.
51. har druckit? Ja.
52. har haft sex? Ja.
53. har kysst en av motsatt kön? Ja.
54. strulat med någon av motsatt kön? Ja.

Kväll och lite datarutiner

Det är lite roligt hur otroligt lugn och avslappnad jag blir här. Jag känner inget behov av att sitta vid datorn egentligen. Nu gör jag det bara i väntan på något bra på tv. Jag fyller dagarna med Leila och Criminal Minds tvväg. Så otroligt fint.
På internet går tiden åt facebook, rum21.se och diverse inredningssidor. Jag vet faktiskt inte varför. Jag ska inte flytta än, men någon gång och då gäller det ju att vara förberedd.

Jag ska även offentliggöra en sak här på bloggen på tisdag då allt är klart. Det är något som både är bra och dåligt. Bra för mig, men samtidigt dåligt. Ni får klura på det ett tag.
Jag har även haft funderingar sen ett par dagar att åka på Popaganda ändå, men nu vet jag inte längre. Jag är i behov av nya jeans, en ny jacka och att bara kunna leva. Pengarna räcker inte så långt som jag skulle önska, så jag tror jag dessvärre kommer måsta passa på Arcade Fire, även om det gör att jag vill gråta floder.

När jag kommer hem från Dublin ska jag planera in en Stockholmstripp istället. Då kommer jag kunna stanna på obestämd tid, kanske inte en månad, men iallafall drygt en vecka. Jag vill verkligen umgås så mycket som möjligt med Vega nu när hon känner igen mig och min röst. Jag vill att hon ska ha så tidiga minnen av mig som möjligt.

En till rolig sak är att jag ska ta mitt körkort innan jag fyller 20. Intensivkurs blir det, förmodligen i Dalarna. Det är 10 dagar och då har du förhoppningsvis körkortet. Men då är det disiplin som gäller. Plugg varje dag och kväll, körningar hit och dit osv. Dock är det värt det om jag slipper boka en körlektion här och en där. Jag har inget tålamod och vill få det gjort på en gång.

Sen vill jag be om ursäkt till mina vänner. Mina fina vänner som jag på något sätt försummat. Det är inte med mening men ibland kommer jag in i svackor där jag måste få pausa, göra slut. Jag vet att det är fullkomligt jävla idiotiskt då vänskap är det finaste som finns. Jag ska skärpa mig, jag lovar. Jag ska bjuda var och en av er försummade på en fika när jag är tillbaka och har fått till min ekonomi vilket jag hoppas blir rätt snart.
Jag har inte glömt er, det kan jag lova er. På hedersord. Vi ska umgås, ni och jag.
Jag tänker väl på något vis att jag har all tid i världen till det nu när jag har tagit studenten, osv.
Jävligt idiotisk är jag, eller hur?

Nu har jag fått skriva av mig lite!

Bloggar en gång till ikväll. Jag ska visa månadens cravings.

Fred ut

Lyran i efterhand

Alla bilder är Ellies!

Det började oskyldigt, jag och fina Ellie
Efter några glas vin började posandet med Henrik
Kvällen spårade och dom blev djur

Jag ville ju inte vara sämre

Party är det enda som gäller på efterfesten
Jag med världens flin och en lagomt överfull Osko
Hade bara druckit loka, ja!
Tur att man har en fin vän klockan halv 7 på morgonen med en öl

Höll stämningen på topp med Cocorosie, nybadad, snygg och full

God kväll!  Jag tänkte köra Dagens Nyttigh...

img_3804 (MMS)

God kväll!  Jag tänkte köra Dagens Nyttighet såhär på kvällen. Mobilblogg, dock. Men bättre än inget! Detta bröd är mitt nya craving. Det är ett grovt och mastigt bröd med endast 170 kcal/100g. En förpackning innehåller 500g och det är 7 skivor bröd. Det mättat bra, smakar väldigt bra med skinka eller ost på och kostar runt 20 kr. Finns på Ica! Åk och köp. Gott gott gott!


Checkar ut!  Dagen var mysig. Vi drog ved ...

img_9597 (MMS)

Checkar ut!  Dagen var mysig. Vi drog ved och grenar i två timmar på förmiddagen. Så gjorde vi oss förtjänta av gott fika, så vi åkte såklart ner till Kullen. Gott, grovt nybakat bröd med Kullenost, skinka och tomat med en latte. Det smakade som himlen.  Vi åkte hem, jag sov ett par timmar och sen vaknade jag och vi åt middag. Carro och mamma åt kycklingklubba och ris, jag åt renskavsgryta och ris.  Nu ikväll har jag (för andra gången sen jag började gå ner i vikt) fikat te och macka. Vi har tittat på criminal minds och cheaters. Nu ska vi gå och lägga oss! Imorgon ska vi gå upp till ett Fettjåfallet som är ett vattenfall. Mysigt. Hoppas ni har det bra. God natt!


Min pingla kom till klövsjö idag! Så himla...

img_9254 (MMS)

Min pingla kom till klövsjö idag! Så himla mysigt. Idag har vi varit på loppis, jag bjöd henne och mamma på lunch hos pappa (pappas lasange <3) och sen har vi tagit det lugnt. Vi åt pappas korvstroganoff till middag. Jag fick med mig lite mat därifrån. Tur att min far är kock. Man får alltid god mat!  Nu har vi suttit och tittat på tv med tända ljus och en sprakande brasa. Criminal Minds har precis börjat så vi ska se det sen sova.  Imorgon ska jag äntligen få gå ut och springa om vädret tillåter, sen ska vi ner på Kullen och fika. Mysig dag! vad gör ni? Hur mår ni?


Kors i taket. Jag är heldöd men vill ändå ...

Kors i taket. Jag är heldöd men vill ändå visa att jag lever. Åh, härliga logik. En dag kvar hos pappa, sen är jag eran. Det går bra att jobba. Pappa ger mig all dricks och jag har samlat på mig några hundralappar minsann. Imorgon har vi en catering på 25 pers vilket betyder jobb, jobb, jobb. Mamma kommer hit på kvällen och äter samt hämtar mig. Då ska jag spendera några dagar i stugan med henne. Ljuva livet. För att göra det ännu ljuvare kommer även min beztiz dit på måndag. Det kan nästan inte bli bättre. Med mina nyinskaffade hundralappar ska jag gå på loppis i byn bl.a. Det kan bli fint. Nu ska jag sova. Jag är så äckligt trött och fötterna ömmar. Öfver åk utt!


Det drar igång nu

Jag har varit uppe sen sex. Antingen har pappa försovit sig eller så har han brytit med mig för han är en timme sen. Han skulle komma och hämta mig, för idag börjar jag jobba hos honom. Han är inte här än. Skitgubbe!
Jag sitter och målar naglarna nu iallafall, så fingrarna är fina när jag kommer med tallrikar, diskar, slår in stora belopp i kassan, osv.

Jag vet inte riktigt hur on jag kommer kunna vara den närmsta tiden. Tidiga morgnar och sena kvällar väntar mig och mitt psyke. Vi får helt enkelt se.

Över och ut

Dagens nyttighet

Morgonpromenader!
När du vaknar på morgonen är ditt kaloriförråd i princip tomt. Det betyder att kroppen, istället för att förbränna kalorier som kroppen skulle göra efter frukosten, måste kroppen förbränna till största delen fett istället, eftersom att den måste få energi på något sätt. Det som förbränns då är ca. 70-80% fett. För att maximera och verkligen kickstarta förbränningen innan du går ut - drick en kopp kaffe. Kaffe ökar ämnesomsättningen, samtidigt som du får energi och blir piggare tills du kommer tillbaka.
Ät då frukost, hoppa inte över den om du varit ute och tränat (inte annars heller, för den delen).
Kvällspromenader är inte dåligt det heller, men vill man förbränna fett är morgonpromenader bäst om det är promenera du vill göra.
Så, ut!

Sent på kvällen

Idag har varit en otroligt jobbig dag. Den har varit fruktansvärt lång. Jag har tvättat, diskat, städat, tittat på True Blood, laddat ner och tittat på väldigt många avsnitt av Den Nakna Kocken och ätit middag.
Nu är jag trött, otroligt uttråkad och bara allmänt less.
Nu är klockan snart halv ett. Jag ska nog bege mig mot sängen snart.
Imorgon, undrar jag vad jag ska hitta på. Jag ska packa, åker till pappa på onsdag så måste vara på g.
Kanske träffar upp någon i stan för en fika! Tiden får utvisa det.
Godnatt, mina vänner!

Dagens vill ha:

Ja, det var det.
Nu ska jag sova, jag är otroligt trött. Sen ska jag titta på True Blood och River Cottage, som jag sagt nu sen sju imorse.

Lite bilder från i tisdags

Bästomando, jag och en (förmodligen) hungrig Millan
Mando, jag och Maja
Vi hängde ute på min balkong, snackade, drack vin och körde Jag har aldrig
Det började bli mörkt
Vad tror ni själva?

Störningsjouren fick lite att göra sådär på morgontimmarna


Fina bilder! från Ellie

Vi får hoppas på att Ellie facebookar bilderna sen i förrgår idag, så jag kan visa er. Dom är otroligt fina ska ni veta.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hämta tvätten, den borde ju vara klar känner jag. Eller iallafall om en kvart. Sen ska jag dammsuga av och torka golven här hemma, diska, duscha, titta på River Cottage kanske, och sen nya avsnittet av True Blood. Jag ska nog baka bröd också, allt mjukbröd var mögligt och det fuckade upp min morgonrutin. Hårdbröd äter man inte till frukost, enligt mig. Då ska det vara en mjuk grov fralla med en kopp kaffe. Punkt, liksom.

Nej! här kan jag ju inte sitta hela dagen.


Dagens musiktips

Som ni alla vet är musik förmodligen mitt absolut största intresse.
Jag har därför (äntligen!) tagit mig i kragen, givit min musik en speciell plats på min blogg. Dagens musiktips-kategorin. Håll utkik efter nya favoriter och gamla klassiker.
För att inviga denna kategori tänker jag dela med mig av världens kanske finaste band som för vissa av er kanske är okänt, för andra välkänt och älskat:
The Vaccines

Hårdrock!

Jag lovade er uppdatering igår. Det kom som ni märkte ingen. Jag var för upptagen med att vara full. För full. Så full att jag inte kan komma på hur jag kunde bli SÅ full.
Vi tittade iallafall på brännbollen. Det var en nostalgitripp, jag minns hur jag verkligen älskade att vara där när jag var yngre. Då utan alkohol, förvisso.
Vi drog upp till Ellie vid halv 6 kanske, då vi började fixa oss lite smått, sen åt vi. Ellie hade gjort ungsrostade rotfrukter och potatis, rostbiff, tzatsiki och sallad. Så otroligt gott! så gott att jag åt flera gånger, vilket i sin tur resulterade i en rejält uppsvullen mage. Inte det finaste. Hängde inte läpp över det, dock. Det var bara att dra på sig finstrassen och börja dricka vin. Rödvin - aldrig igen, säger jag bara.
Vi fortsatte ner mot Smedjan. Det var inget drag, men vi var ändå där en timme innan jag och Ellie gick upp till henne igen. Drack lite vatten, utförde diverse behov på toaletten och hämtade mer vin som vi sen drack påväg ner till Smedjan igen.
Efter kanske en halvtimme kom Oskar och Anton. Då blev det party. Vi sjöng med i The Cranberrieslåtar, Rammsteinlåtar, Iron Maidenlåtar, AC/DClåtar osv.
Drack öl, snackade, skrattade, ni vet. Sånt man gör med vänner.
När Smedjan stängde drog vi till en annan Emma på efterfest. Vi drack mer vin, körde Jag har aldrig och jag och Oskar satt och drömde oss bort till River Cottage. Otroligt fint.
Efter kanske en timme gav jag och Oskar upp, så vi började gå hemåt.
Vi kom inte hem. Det slutade vid bastun, där vi hoppade i och badade. Då var klockan runt 5 på morgonen och vattnet var faktiskt förvånadsvärt varmt. Vi badade och simmade och pratade i över en timme, och Henrik och Millan som barnvaktat oss försvann någongång under tiden, vilket inte vi märkte.
Efter en timmes huttrande och deep talk gick vi upp, Oskar halkade, jag halkade och vi slog oss nästan halft fördärvade innan vi kom upp och kunde byta om. Vi satt och snackade ett tag till, sen kom Ellie ner och vi gick ner till Piren, satt och drack på en öl i kanske en halvtimme innan vi bestämde oss för att gå hem. Oskar till sig, jag och Ellie hem till henne.
Vi vaknade 3 i eftermiddags. Mitt huvud ville sprängas, kroppen gjorde ont och jag är rätt säker på att jag hade en gnutta feber.
Vi tog det lugnt tills Millan och Henrik kom. Då tog jag mitt pick och pack, vi åkte till Matfors och gick på Spice. Den kycklingsalladen var inte helt fel, kan jag tala om för er.
Efter att vi hade käkat skjutsade Henrik hem mig. Nu har jag fått duscha, druckit kaffe, rökt och andats ut. Jag börjar känna mig som en människa igen.
Bilder lägger jag upp när Ellie har lagt upp alla, annars blir det bara en massa tråkiga iphonebilder. Dom finns på facebook, om ni inte kan hålla er.
Nu ska jag bädda ner mig själv i soffan och titta på River Cottage, sen ska jag sova. Imorgon har jag tvättstugan 07.00. Inte det roligaste, men vad gör man inte för att kunna ta på sig rena kläder? Man gör mycket. Går upp 07.00, t.ex.
Hårdrock!

Nu sticker jag!

Nu har jag gått runt och trallat och snålat på cigg länge nog.
Cigg ska jag köpa, bussar ska jag vänta på, frysa ska jag göra.
Jag orkar verkligen inte långbyxor. Det är augusti och då ska man fan klä sig efter årstid också.
Jag tog dock kängor och hoodie. Lagom coachella-fashion och sådär.
Jag har med mig tre små petflaskor med vin. Jag vet dock inte om jag ska dricka. Jag fick i mig två mackor och tre koppar kaffe har jag druckit. Matsmältningen är igång, magen är mätt (än så länge) och jag måste kila till bussen nu! Jag kommer inte kunna uppdatera er mer via datorn, men om jag kommer ihåg kommer jag mobilblogga ikväll. Roliga inlägg om jag är full, seriösa och djupa om jag är nykter. Allt återstår att se, mina vänner.
Ha en fin dag!

Full fart!

Efter en god nattssömn känner jag mig relativt pigg idag. Jag hatar dagen efter när man druckit. Man tänker på hur insidan jobbar med att förbränna varje liten droppe alkohol i kroppen, och mat känns rakt av förbjudet om man inte vill svälla upp till 150 pannor. Men äta måste jag göra idag. Det kommer bli en lång dag.
Jag ska snart ställa mig i duschen, snygga till håret (jag ska inte duscha det, men locka nytt och spraya. Det får vara äckligt imorgon istället) och försöka få i mig lite mat, vad som helst. Sen ska jag åka ner på stan till 13.00 och sen åka ut till Sörfors! Jag ska få spendera dagen med mina fina vänner i regnet, och just nu känner jag att det är bättre än gassande solsken (men kommer förmodligen ändra mig ikväll när jag fryser i min minimala klänning) för att vara bakisseg i solsken är ett helvete. Ett helvete som endast hör hemma på festival.
Så mycket att göra, så lite tid
Fred ut

Ledsen

Ikväll blev både bra och dåligt.
Bra var det att jag fick träffa Oskar, Amanda och nya ansikten.
Dåligt blev det av att träffa Björn. Jag fick för första gången upptäcka hur det känns att vara den dåliga i någonting. Det dåliga som sårat någon annan så pass att vänner får rycka in.
Jag fick ikväll, för första gången, veta hur det känns att inte vara omtyckt på riktigt.
När vänner, VÄNNER till killen man sårat intar försvarställning. Då har man sårat någon på riktigt.
Det känns förjävligt.
Jag känner mig förjävlig.
Jag ska gå och lägga mig nu. Hopaps att allt är borta imorgon. Att jag inte känner mig som en parasit då.
För det gör jag nu.
Jag känner mig som en förbannad jävla parasit.

Sitter på bite line med min favoritamanda ...

img_6401 (MMS)

Sitter på bite line med min favoritamanda och väntar på att oskar och Björn ska komma ner till stan! Mysig kväll!


John Dahlbäck och rött hår

Jag har haft turen att växa upp med Johan Sigerud. Sångare i bandet Soft Eyes som nu har släppt två grymma låtar som du kan lyssna på här. Men det är inte det jag tänker prata om. Johan är vän med John Dahlbäck. En väldigt känd svensk DJ. Hans remix på Rebecca & Fionas låt är den grymmaste som finns. Någonsin. En av dom absolut bästa remixerna jag hört i hela mitt liv.
Mitt hår är rött. Jag har inte färgat det, nej. Det är rött. Bara... rött. Carro färgar sitt hår rött, vilket verkar reta universum. Då har vi inte samma hårfärg längre, ni vet. Så, jag blev tydligen rödhårig. Bara sådär. Det är ju lite roligt, samtidigt som det är jobbigt. Jag har varit rödhårig. Det vill jag inte vara igen. Färgen tar en evighet att få ur håret och pigmenten sätter sig som järn i håret. Vad man än gör skiftar det rött. Det är hemskt, speciellt när man som jag försöker ljusa upp håret.
Nu ska jag snart iväg på jobbet, efter jobbet ska jag möta upp Amanda och Oskar och kanske Björn & Henrik någonstans och dricka öl.
Imorgon ska jag ut till Sörfors, för det är lyran. Då ska jag bli full. På söndag ska jag upp till pappa.
Detta kommer bli en jobbig helg. Men sånt får man ta om man vill ha roligt, så är det bara.

Så mycket, så lite, så ingenting

Vissa gånger går jag bara in i ett vakum. Ett vakum där allt jag tänker på förvandlas till dimma, damm och dis. Det finns inget att bevisa, ingenting att sträva efter och ingenting att längta efter.
Tiden känns som ett evighetshjul men samtidigt som ett timglas. Tiden rinner ut, men för sakta.
Vad vill jag göra? vem vill jag vara? hur ska jag gå till väga?
Det finns så många frågor som börjar snurra när vakumet avtar. Så många frågor men inte ett enda svar. Jag vet inte. Jag vet inte vem jag är idag. Jag vet inte vad jag vill göra. Jag vet inte hur jag ska gå till väga.
Därför gillar jag mitt vakum. Där slipper jag tänka. Jag slipper press och stress och jag kan släppa allt. Bara andas, blunda.

Blogwork in progress

Jag har sjukt tråkigt och har verkligen lessnat på att inte ha någon struktur på något när det kommer till bloggen. Så nu håller jag på med en storrenovering. Det kommer ta ett tag, och jag får ångest när den ser så otroligt ful ut. Men jag får stå ut. Ni också, den kommer bli finare, jag lovar.
Nu ska jag gå ut och röka, för det har jag inte gjort på två timmar. Tiden bara flyger iväg när man håller på med html. Stilmallar överhuvudtaget.

Cravings

Jackan är nästan den finaste jag sett i hela mitt liv. Lagom lång, lagom rak. Lagom mycket.
Jag vill dock ha allt. Allt är från Modekungen och tillsammans uppgår allt till ett värde av ca. 3500 kr. Klirr i kassan.

Förmiddagen från helvete

Idag var ju dagen D. Jag vaknade vid halv 7 och tog min vanliga frukost.
Vid 8 skulle jag vara nere på UM för att få ett piller som skulle underlätta när dom satte in spiralen. Jag fick pillret och sen fick jag gå runt på stan och vänta i tre timmar på att få sätta in skiten.
Jag kommer dit, allt går bra. Det gjorde ont, men inte allt för ont. När allt var klart kändes det som om jag hade mensvärk. När jag kommer ner till Navet måste jag köpa vatten. Jag skakar.
Jag kommer på att jag inte ätit på sex timmar, och då åt jag en macka och en kopp kaffe.
Jag sitter och väntar på bussen. Skakar, mår illa och jag känner verkligen hur blodsockret sjunker.
Bussen kommer och jag sätter mig på den. Sitter och skakar.
Kliver av bussen. Går och längtar verkligen hem. Går upp för trappen, låser upp och går in. Det första jag gör är att lägga mig ner på hallgolvet. Jag var 10 sekunder från att svimma, så jag ligger kvar ett tag.
Sen går jag och gör iordning två mackor i köket, lägger mig i sängen, äter upp dom och somnar direkt.
Nu har jag vaknat och det känns bättre. det är sämst. Lågt blodsocker, mensvärk, sömnbrist, och yrsel. Lägg ihop det och du har en förmiddag från helvetet.

God morgon. Jag sitter ensam, på en gigant...

img_8116 (MMS)

God morgon. Jag sitter ensam, på en gigantisk bänk i stan nu. Jag har precis varit på um. Sen gick jag på Stenstans och köpte kaffe. Så nu sitter jag här. Ensam. Lite ledsen. Jag vet inte varför. Kanske för att vågen visade 75.5, kanske för att jag känner mig ensam, kanske gör att jag inte trivs med mig själv just nu, kanske för att jag saknar mamma. Jag vet inte. Det kanske är lite av varje.


Igår

Jag bjöd som sagt på middag.
Vi drack vin, skrattade, åt, skrattade mer, drack mer och åt igen. Det var verkligen en sån där stund där jag verkligen upptäckte hur mycket dessa flickor verkligen betyder för mig. Jag har sån fruktansvärd tur att få ha domi mitt liv.
Maja kom efter ett tag. Vi körde Jag har aldrig och drack lite mer vin. Rödvin, till min förtjusning.
Vid halv elva åkte vi ner till stan och satte oss på Invito. Dom stängde dock elva. Otroligt trist. DÅ, gick vi dock till Jack's. DÄR träffade vi våran efterlängtade vän! Oskar. Vi drack öl, cider och jäger-redbull.
Vi träffade även på en irländare, och vi fick alla höra att Oskar bor på en gata där det kryllar av horor. Det kommer bli intressant i oktober, ska jag tala om för er.
Han var väldigt närgången, dessutom var han 33 år gammal och hade en dotter som var fem. Det kändes inte sådär jättestabilt, men efter föga försök till en godnatt-kyss tyckte jag synd om honom, så han fick en kyss och mitt nummer. Alltid roligt att träffa nytt folk, tänkte jag väl då. Idag skyller jag på alkoholen.
Vi satt där till stängning. Då var mina cigg slut, så vi gick på statoil. Det var ju såklart stängt. Så vi gick tillbergsgatan istället. Genom staden i natten. Det mina vänner, det ska ni veta att, gå igenom en (egentligen) vacker stad en natt i augusti med underbara vänner är bland det finaste som man kan uppleva. Lyssna på musik, prata, skratta, känna att man har all tid i världen.
Jag fick mina cigg iallafall. Så vi började gå upp till mig. Anton skulle hämta hem mina tre vänner, men innan åktevi hem till mig, spelade mer musik, jag bjöd på glass och Oskar åt resterna sen middagen innan. Jag fick högstabetyg, på både bröd och kyckling. Bra, kände jag!
Securitas kom då. Störningsjouren. Jag hade fått ett klagomål. För hög musik. En varning, ni vet. Så jag blev lite deppad. Men vi tittade på lite youtubeklipp och skrattade, och då blev det bättre.
Vid kvart över fem imorse åkte dom hem. Jag gick och la mig och sov och vaknade upp runt halv ett.
Diskade i en timme, utan att överdriva. Jag har aldrig diskat så mycket i hela mitt liv. Jag tog mig en kopp kaffe och en macka, och märkte att jag kände mig lite krasslig. Feber hade jag, sen kände jag av magen.
Varför händer allt när mamma inte är hemma?
Ja, nu känns det iallafall bättre. Knaprat medicin och alvedon, druckit vatten och vilat. Det värsta är över nu.
Imorgon (eller egentligen idag) ska jag upp halv sju. Jag ska vara nere på UM åtta och få ett piller, för klockan elva ska jag sätta in min efterlängtade spiral. No more condoms, ingen mer barnångest, inget mer. Igen. Tack och bock.
Bildbomb






Fina bilder på fina människor en fin natt i fina augusti

Godnatt

Ajvar-kyckling med tacosås

Igår bjöd jag på middag hemma hos mig. Det blev kyckling med potatisgratäng.
4 pers:
4 kycklingfiléer
En halv burk tacosås medium
1½ dl Ajvar Relish
Salt
Svartpeppar
Chilipulver
Tina kycklingen och snitta den för snabbare tillagning.
Krydda med salt, peppar och chilipulver.
Fördela först Ajvar som ett täcke över på alla kycklingfiléer och sen ungefär en msk tacosås för en liten mildare och bredare smak.
In i ugnen tills den är klar, med snitt brukar det ta mellan 15-20 min på 200 grader i mitten av ugnen.
Till kycklingen serverade jag ungsrostade grönsaker. Lök är otroligtgott att göra i ugnen, likaså vitlök och morötter, så det blev det.
Jag serverade allt med denna potatisgratäng. Fusk, jag vet. Jag brukar vara försiktig när det kommer till denna typ av mat eftersom att det oftast innehåller otroligt många kalorier och mycket fett, eftersom att det brukar vara gjort på grädde, osv. Men denna var relativt mager. 125kcal/100g. Det är helt okej, enligt mig.
Till efterrätt bjöd jag på gino. Det var en av mina favoritdesserter när jag var yngre och när jag åt sånt. Jag valde att göra med banan, persikor och kiwis. För er som inte vet vad gino är är det frukt i ugn med riven choklad över. Det serveras med glass.
Vad jag fick höra var det otroligt lyckat!
Jag kan verkligen rekomendera detta. Till alla. Otroligt lättlagat, otroligt gott, otroligt billigt.
Ellie hade gjort tzatsiki till, och Millan en sallad med bl.a. melon. Smakerna gifter sig verkligen.
Bon apetit!

Ny kategori!

Dagens nyttighet!
Enkla saker som enligt mig funkar jättebra varje dag, som är bra för din kropp och ditt välbefinnande.

Citronvatten!
Gott, nyttigt och bra för kroppen och din hy.
Varje morgon gör jag iordning en 1½-flaska med citronextrakt. Finns att köpa på alla mataffärer och kostar 5 kr. Räcker en vecka kanske.
Jag går och dricker ur den hela dagen. Det håller igång matsmältningen och jag får samtidigt i mig mycket vatten, vilket samtidigt renar kroppen.
Citronen ger även huden en fin lyster.
Testa!

Fanfanfan

Vissa gånger gräver mitt hjärta efter punkter där jag känt mig trygg. Det kan vara stunder med mamma och pappa, med vänner eller med förälskelser. Jag hatar dom stunderna, för jag förstår vad jag gått miste om. Jag vet, djupt i mig att jag gjort rätt, gällande alla mina val, men det är ändå jobbigt att veta att man har förstört något som kunde varit en otroligt fin relation, om känslorna funnits där.
Jag träffade som jag har berättat här tidigare, en kille som hette Björn ett par månader. Det var den största tryggheten jag någonsin har upplevt. Inte att träffa någon, utan han. Jag visste, för första gången i hela mitt liv, att jag var med någon som aldrig någonsin skulle såra mig, någonsin aldrig skulle behandla mig illa och någon som jag alltid skulle kunnat lita på.
Det slutade inte bra. Jag trodde känslorna jag kände så djupt, var djupare än dom egentligen var och jag tyckte det var mer rättvist att avsluta det innan det blev mer allvar.
Det var ändå två av mina finaste månader på mycket länge. Jag kände mig uppskattad, omtyckt och vacker. Det hoppas jag att han också fick känna. För han är, utan att överdriva, en av världens bästa personer. Det finns inget ont att säga om honom, och jag önskar verkligen att han träffar någon som kan älska honom mer än något annat. Jag är ledsen att jag inte kunde göra det. Där missade jag något.
Han kommer alltid att vara speciell för mig.
Fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnade på mig, nåt som aldrig helt försvann

Morrn morrn!

Jag har varit vaken sen sju. Jag har sprungit, varit med mamma på Willys och handlat mat TILL MIG SJÄLV. Dock för mammas pengar, men från matkontot. Det kändes vuxet. Jag gillade det. Det blev lite av varje. Mycket frukt och grönt, ni vet. Även kött på extrapris och fetaost. Duschkräm köpte jag också, med citrondoft. Har en svag dille på det just nu, enda sen mamma fick bodyscrub från Body Shop med citrondoft. Helt jävla ljuvlig!
Nu dansar jag omkring i lägenheten till Familjen i bara underkläder, och det planerar jag att göra nu. Varje dag tills mamma kommer hem. Jag älskar att vara ensam hemma. Det är något av det bästa som finns. Man kan laga vilken mat man vill, ha hur stökigt eller hur städat man vill (alltid städat hos Westerlunds, dock) och man kan spela hur hög musik man vill. Jag bor i lilla Sumalia, ingen bryr sig.
Ikväll kommer flickorna hit! så jag ska börja förbereda i eftermiddag till det. Innan det tänkte jag titta på en film, diska, plocka lite här hemma. Vila ett tag ska jag också försöka med. Så jag är pigg hela kvällen!
Klädval tills ikväll? Jag vet inte. Kanske min blåa tröja, lockar i håret, fint smink? Det kan bli bra.
Ska jag någonsin få mig en bortamatch igen måste man ju lägga manken till.
A little dirty never hurt anyone

Rabalder fram och tillbaka, nu är läget stabilt!

Jag kanske inte har berättat det, men mammas bil har varit sönder i ungefär två veckor. I två veckor har vi fått tagit bussen om vi åkt någonstans, gått med våra fyra ben och handlat, ja. Ni förstår.
Idag fick mamma ett samtal från mekanikern att bilen var klar. Det var ett halleluja-moment för oss båda, då jag verkligen längtar efter att få ha lägenheten för mig själv, inte bry mig om någon annan än mig själv för ett slag, få spela hög musik hur mycket jag vill, osv. Men även för mamma som inte vill något mer just nu än att åka upp till våran stuga i Klövsjö.
När hon idag hämtade bilen och skulle hämta en tv gick biljäveln sönder - IGEN!
Det samtalet var inte lätt att ta och jag grät när vi la på. Töntigt, jag vet. Men jag såg verkligen min vecka i ensamhet fladdra ut genom fönstret, utan att ens blicka bakåt.
Mamma kom dock hem. Bilen hade fixat sig med lite trix och resan blir av imorgon.
Jag är glad över detta faktum och för att göra dagen ännu lite bättre kommer tre av mina bästa vänner hit på middag.
Det blir lite av varje, lite kyckling, lite potatisgratäng, lite sås, lite sallad, lite efterätt, lite vin. Kanske en fin och mysig utgång. Precis sådär som man vill börja augusti innan hösten kommer!
Det var väl ungefär det jag hade att dela med mig av ikväll.
Nu är min och mammas danska bagerska på tv, så dit ska jag nu.
Ha en fin kväll!

Det är spänd stämning hemma. Det är jobbig...

img_0604 (MMS)

Det är spänd stämning hemma. Det är jobbigt och det tär på mig. Jag ska lägga mig och vila ett tag nu. Jag har städat hela lägenheten nu. Duschat också. Värmen och vätskebrist gör mig slö och seg och trött. Jag måste börja dricka mer vatten. Hoppas eran dag blir bättre än vad min är.


RSS 2.0