LYCKA!


DEN ÄR KLAR! INGEN ÄR LYCKLIGARE ÄN VAD JAG ÄR!

tidsfördriv

Jag måste ha något sätt att fördriva tiden på idag. Jag ska vara vaken till kvart över sex. Förmodligen. Oscars-jävla-gal-jäveln är ikväll. Ibland hatar jag tidsskillnader.
Jag har gjort detta till och från i tre timmar:

 

My darling caroline

.. Alltså redigerat bilder på mig själv. Och en på mig och Carro. Bra jobbat, egoist.

Wallander ikväll, höll på att glömma.
Och guldtrofén imorgon. Det lär ju suga. Skitklass.

duschvanor

Alla (speciellt vi tjejer) duschar, och inte bara för att vi tycker att det är skönt att bli ren. Utan också för att vi har (hemliga) saker att utföra. Eftersom att jag inte har något att göra, så duschade jag nyss och tänkte ta er igenom en duschstund med Emma.
Detta behöver du:
1. Börja med att tvätta håret. Det gör jag med Head and Shoulders. Tvätta ur, och sen i med balsam. Ta mycket!
2. Raka dig där det behövs. Gör det noggrant utan duschkräm!
3. När du rakat dig och känner dig len som en bebis (vilket är det enda rätta) tar du kroppspeeling (i den kopparfärgade pumpen har jag den) och peelar hela kroppen ink. fötter och händer.
4. När du är klar med det, tar du duschkrämen, jag använder peach blossom från HM, KUUUUUNG!

Nu är du klar med kroppen. Nu till ansiktet:

5. Ta först ansiktspeelingen (jag har jordgubbsdoft, en billig sort som finns på bl.a. ÖB, dock jävligt underskattad. Den äger.) Skölj av den, undvik att peela huden precis under ögonen.
6. Ta Neutrogenakrämen och tvätta ansiktet.

Nu är ni nästan klar! THE BIG FINISH!!!:
7. Tvätta ur balsamet ur håret.
8. Gå in på ditt rum, ta med dig en fuktighetsbevarande ansiktskräm (jag har en oliv, den tog dock slut idag, så jag slängde burken) den är från apoliva.
9. Känn dig fräsch samtidigt som du torkar. Smek dina ben och beundra ditt verk.

10. Det sista jag gör är att smörja in hela kroppen med denna. Granatäpple, luktar typ godis på. Dessutom är den KUNG! sen tar jag lite deo, liiiiite parfym och sen låter jag håret självtorka. Tar på lite chilla kläder, sen är jag klar!

Intressant va???!?!?!

 


HA! HA!

För er som inte kan läsa den minimaliska texten:

''Jag har legat kvar i sängen, och tänkte låta det vara så fram till att kaffekannan är slut denna morgon. Bilden. Denna bild alltså, fick jag ta om säkert fem gånger. Jag har egentligen ingen som helst aning om hur jag ser ut när jag är sugen. Men det är något lurt i blicken, som jag inte får bort! Känns lite vemodigt att ligga här i smutsiga kalsonger och berätta för er att jag förmodligen är fysiskt upphetsad, men att hjärnan inte riktigt hänger med. När kommer den att göra det förresten? It takes two to tango, right?''

 

Behöver jag ens använda ord? alla borde veta vid det här laget att han är legendarisk.


våra brister gör oss till människor

Visst är det väl så.
Jag har funderat mycket på det, vad mina brister är. Vad jag borde ändra med mig själv för att bli en ''bättre'' människa. Men sen kom jag ju på, att det är skavankerna som gör oss vackra, och våra brister som gör oss mänskliga. Hur jobbigt skulle det inte vara om en person såg perfekt ut, enligt alla, och den skulle ha ett perfekt beteende? Ingen skulle klara av det i längden.

Jag har också tänkt på varför jag inte är riktigt bra på något. Varför jag inte är sjukt duktig på att plåta efter tre år på en FOTOlinje, inte ens media, utan endast foto, varför jag inte är extra bra på något annat, varför jag inte brinner för något riktigt. Så kom jag på att det jag brinner för inte är något praktiskt, utan det är att prata med folk, få hjälpa folk, eller okej, jag kanske inte riktigt brinner för det, men det är så folk säger. Att det är lätt att prata med mig om saker, för jag dömmer aldrig någon.

Jag får helt enkelt acceptera att ett praktiskt yrke kanske inte är för mig, utan att jag får tänka om. Därför har jag bestämt mig för att ta en paus efter studenten. Fundera, försöka jobba lite. Spara pengar, åka utomlands och samla tankarna. Komma tillbaka som en ny människa, med insikt om vem jag vill vara i livet. Jag behöver inte stressa.

Jag överlever, jag har mina brister, men jag har även bra sidor.
Jag har den bästa av alla, jag är snäll.



Det där var lite seriositet på morgonkvisten.
Det känns bra. Idag ska jag inte göra något alls. Jag ska ta det lungt, njuta av det faktum att jag nästan inte har något skoljobb (fan, nu kom jag på att jag har två små uppgifter och en bok som ska vara klar i slutet på nästa vecka). Mamma ska ner på stan, jag ska stanna hemma. Annars kommer jag köpa upp alla mina ickeexisterande pengar, vilket skulle vara ocoolt med tanke på att mitt hår ska få en makeover på måndag/onsdag.

Jag lyssnar fortfarande på In the Summer, det är en irriterande vana jag har. Att jag måste lyssna sönder alla låtar innan jag kan sluta lyssna på dom.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ställa mig på balkongen. Det är jättevarmt. Jag är glad.



UPDATE:
Jag fick precis veta att min kära mor ska sluta ta Lamictal, vilket betyder att hon måste må så sjukt mycket bättre här i stan. Det glädjer lillhjärtat mitt. Jag kunde nog inte vara gladare för hennes skull just nu.
Jag orkar inte förklara vad det är för medicin, om ni är intresserad får ni helt enkelt leta upp det.


nighty night


Ett oskyddat sthlmshemnummer ringde mig nyss.
Det finns inte på hitta, inte eniro, inte vemringde.se eller missatsamtal.se, läskigt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är trött. God natt.


kvällsförälskelse

Såna lider jag av rätt ofta nu för tiden. Men det är väl så det blir på våren, man suktar efter någon att dela den där vårglassen med, någon att ligga med på kvällarna, bara för att man känner för det, och känna sig uppskattad. Det är något speciellt med det, just på våren. Jag vet inte varför, det bara är så.

Min förälskelse ikväll är dock ingen pojke direkt,
(även om det finns ett par såna också) men icke. Det är denna låt:


Jag har lyssnat hela dagen och hela kvällen. Den är ju rätt gammal, men den är så underbart jävla perfekt. Precis som en låt ska vara, man ska känna sig feirce, lite hippie och så jävla värd på samma gång.
Om en låt får dig att känna så, då, DÅ mina vänner, är det en bra låt.

 

För övrigt hade jag en trevlig kväll hos Julia som fyllt år. Hon bjöd på sushi, paj, kycklingspett och couscoussallad. PERFEKT BLANDNING! jag jublade inombords. Nu är jag mätt och glad. Cheesecaken stod jag över. Drack endast ett glas vin, och sen drack jag vatten. Känner mig sjukt duktig.

 

Nu är det Tony Hill på tv, vilket betyder en fastklistrad Emma vid tvn. Sen blir det bara lugnt. Några avsnitt av Vänner och sen sängen i tid. Ska tvätta ansiktet, ta hand om mig själv, och sen natta. Så otroligt skönt, mmmh.

 

Kanske får sällskap inatt, jag hoppas.


we are in the clubs

... Vi är såklart inte på en klubb just nu. Vi är inte vi överhuvudtaget, det är bara singular här, sad enough.

Idag ska jag åka ut till Attmar. Jag har inte varit där på ett par månader, sjukt. Sen när jag stod ute och rökte förut, märkte jag, eller snarare KOM PÅ att, vi har bara bott i stan i 4 ynka månader???!?!! det känns som om vi har bott här ett år minst. Men jag antar att det blir så när man trivs någonstans. Jag älskar att bo här. Även om det fortfarande känns ovant vissa stunder.

Iallafall, Attmar.
Min moster bor ju där. En kvinna som fortfarande nyper mig i kinderna och pratar bebisspråk med mig. Varför det är så är för mig ett mysterium. Mamma har lagt fram några teorier under åren, som låter något i stil med ''Men Emma, du är allt hon har.'', ''Men hon äääär så'', ''Hon är bara orolig'' osv osv osv.

Jag kan t.ex. inte säga att jag ska på krogen eller ens på en enkel hemmafest utan att få höra ''SKA DU?! med vilka då?! (även fast hon inte vet vad mina vänner heter), SOVER DU HEMMA DÅ?! HUR KOMMER DU HEM?!'' varje gång.

Jag berättade för min fars mor en gång, en teori jag hade om det där. Jag var kanske 15. Jag sa ''Men vi är som deras barn, eftersom att dom aldrig fick några egna.'' Då snäser, verkligen SNÄSER haggan till och säger ''PFFT! verkligen inte. Ni skulle aldrig kunna vara som riktiga barn. Riktiga barn kan inte gämföras med något. Det är ni verkligen inte.'' Sen vänder hon och går ut.
(Jag avskyr kvinnan, förövrigt).

Så den teorin stämde tydligen inte, om man ska lyssna på en 65årig, bitter, snobbig och elak tant med päls.

Äsch, hon får prata bebisspråk med mig. Jag har försökt göra allt för att få henne att lägga av, jag nyper henne t.o.m tillbaka i kinderna, så hon får smaka på sin egna medicin, men inget hjälper.

Well, jag får väl helt enkelt förlika mig med det faktum att jag aldrig kommer att bli vuxen, även fast jag fyller 20 om inte ens ett år.

sån där jobbig kvällsångest

Det är inte roligt ikväll. Jag tänker på allt jag haft och sedan förlorat, och det gör mig inte direkt glad i lillhjärtat.

Det finns så mycket jag önskar att jag fortfarande hade. Just nu saknar jag Rasmus. Så otroligt mycket. Galet att jag ens skriver ut namn, blottar hela jävla mig, men någon gång måste man väl släppa garden, har jag hört? Det är inte coolt att man saknar något som gjort en så illa. Men nej.
Vi ska inte öppna den dörren, för då blir jag väl bara mer deppig.

Ska titta på Big Bang Theory, och sen sova. Jag ska till Attmar imorgon, sen födelsedagsmiddag hos Julia! Det kommer bli jättetrevligt.

På onsdag eller torsdag blir jag brunhårig. Det är ju en liten ljusglimt i tillvaron. Lite förändring, långt svall. Det kommer bli så fint.

God natt, alla fina!

ps. Ingrid är rätt söt. ds.

ps2. den sitter på min arm nästa månad.
Väldigt fint måste jag säga. ds2.

lions in cages


En otroligt vacker melankolisk video till en hoppig, vacker och fartig låt. Sånt gillar jag.

sex helt enkelt

Alla gillar väl något med sex? analt, oralt, vaginalt? dock ska jag inte uttala mig om det förstnämnda, men de två andra? sex är bra. På många sätt, men vad gör man när man inte kan njuta av sex? jag satt och pratade med en vän inatt och fick veta att sex var en pina, att det var något hon gjorde för att hon kände att det var en ''skyldighet'' hon hade i sitt förhållande. Jag blev lite ledsen. Så ska man väl ändå inte känna när det kommer till sex?

Min syn på sex har ändrats de senaste åren. När man gick i 8:an, var det världens grej. När någon berättade att ''VET DU!! jag förlorade min oskuld i helgen på en fest'' var det det coolaste man hade hört och man såg personen på ett annat sätt. Sex gav status. Så var det bara, även om man var skolans tönt så fick man status om man hade sex.


Men tillbaka till min nattkonversation. Jag kunde inte riktigt förstå det. Att man för det första ens kan tänka så, att man ser det som en skyldighet. Att det var något hon kände sig tvingad till för att göra sin partner glad och tillfredställd. Dock vet jag att det är otroligt många som känner så varje dag, men det är endå hemskt. Jag om någon vet hur det är att vara obekväm när det kommer till sex, att känna sig otillfreds med sin kropp, att känna sig dålig, osv. Men det är något som försvinner lite, lite för varje gång (kan lägga till att det inte gills på fyllan, eftersom att man skiter i allt utan just sexet i dom minuterna), och man måste prata med varandra.

Jag har bara haft bra sex med en person, och det är för att jag känner mig så trygg som det går med den personen. Hade vi haft ett förhållande hade det såklart kunnat bli ännu bättre, men det har vi inte. Så det blir som det blir när vi träffas, båda vet varför man är där liksom.

Det jag vill ha ut av den här förvirrande texten är att,
man absolut inte ska ha sex om man inte själv vill det, om en tjej skulle säga till mig att ''jag vet inte om jag vill ha sex än. Jag känner mig inte redo'' så skulle jag jubla! jag skulle bli så otroligt glad om en tjej skulle kunna säga nej när hon inte vill.
Man ska prata med varandra, det är inget fel, det är bättre för killen om han får lite heads up också. Sen blir sexet (personligen) bättre när man tagit det lungt, byggt upp någon form av laddning, istället för att bara gå rakt på. Förspel är A och O om man känner sig obekväm. Då får killen/tjejen visa att han/hon uppskattar det, vilket får den andra att slappna av.

Tänk på det, sex is good when it's good!

jag bara svamlar hela tiden

Försöker sitta helt stilla i soffan. Dock går det inte. Lights & music är aldeles för bra. Sitter och guppar, liksom.
Samma med Kite, och Hoffmaestro. Kan.inte.sitta.still.

Nej, jag vet inte vad jag ska skriva om, så det är ingen idé att skriva alls. Tappade peppen helt, eftersom att vissa av er är dum i huvudet. Enda går det inte att klippa allt, det är lurigt? eller hur?

Dessutom vill jag bort. Från sundsvall, från allt. Helst bort från världen, men att sväva i universum är ju inte aktuellt än på några år, så jag får väl stanna här.

En rolig (rolig för mig, inte för er) grej är att jag laddar ner alla säsonger av vänner - UNCUT (!!!!!!!!!!!!). Förstår ni? det är som att se ett helt nytt avsnitt. Det kommer bli så fett, och dessutom behöver jag inte ladda ner säsong för säsong. Bara att lägga över på en hårddisk, och ha det hela livet sen. Även en power yoga-video. En timme om dagen, kommer vara smidigare än smidigast.

Ja, nog om smidighet och oklippta serier.
Jag ska tvätta mig, röka, borsta tänderna och dricka vatten. Sen lägga mig och titta på film.
Blir hemma imorgon. Ska tvätta, tydligen.

Godnatt!

fint

åh, cut copy.
när man hittar ett band man dyrkade förr, är det svårt att inte känna sig pånyttfödd.


min nakna sanning

Har ni någongång velat ha något så mycket att ni börjar gråta såfort ni tänker på det? tänk tillbaka på barndommen, kanske en leksak? en film? en nalle? Har ni det, skulle ni, någonstans kunna förstå mig nu.

Jag har satt mig själv i en sits jag inte kommer kunna ta mig ur. Som att jag fallit ner i en grop. Bara oändlighet. Inget slut. Bara svart, kallt och mörkt. På vägen, när jag faller och famlar där i mörkret finns det vissa ljusglimtar. I form av en person, vars fel det är att jag faller i den här oändligheten.

Hur kan man tycka om och förakta en människa så starkt på samma gång?
nu pratar jag inte om någon högstadiekärlek som retar en, ingen Fucking Åmål-kärlek, utan en mogen och djup. En person som, för det mesta, gör en varm även om allt är kallt, som du vill veta allt om, som du inte kan sluta tänka på och som du vill vara med hela tiden. Hur kan den personen också få dig att känna dig så liten och obetydlig att du inte vill finnas till vissa stunder? Som om du bara är ett andrahandsval? en leksak?

Det här är för stort för vissa att förstå,
jag förstår det egentligen inte heller, jag vet inte vad jag ska göra. Jag antar att jag skriver för att få rätsida på saker och ting, men det enda som händer för mig nu är att jag trasslar in mig ännu mer. Jag börjar fundera på det jag skriver, även om texten bara kommer. Fingrarna bara skriver utan att jag tänker på det, vilket är läskigt.

Jag vet inte vad jag ska göra
. Vad ska jag göra? Vad gör man när det som får dig att må bäst också krossar ditt hjärta varje sekund?
Det kallas olycklig kärlek, med stänk av besvarad kärlek. Man skulle kunna säga omöjlig kärlek.
Ja, detta är nog ett exemplariskt exempel på omöjlig jävla kärlek.

Kärlek som finns, som alltid kommer att finnas men som man inte kan göra någonting åt. Inte ett skit, för att allt runt omkring är för stort och för allvarligt.
Det är som i en film. En film utan lyckligt slut.

I see your true colors, and that's why I love you


överskottsenergi!


Jag tränade imorse. Yoga en timme, så nu är jag full av energi. Ska fortsätta med det, känner mig smidigare, även om det är lite osannorlikt, men det känns så.

Jag tog iallafall tag i mina bilder som skulle upp på väggen, det tog bara sådär ett halvår att få upp någonting överhuvudtaget på väggarna, men jag har iallafall börjat nu. Det blir lite mer liv och inte så mycket Ikeakatalog. Nu ska jag fortsätta med något, dock vet jag inte vad.


myskväll

Jag har myst ner mig i soffan nu, gjorde en frukttallrik, te och tände lite ljus. The mentalist idag är riktigt bra. Jag känner mig lite krasslig, så jag får försöka vila upp mig och lägga mig i tid ikväll. Imorgon ska jag träna. Tänkte jag. Men nu börjar det! God natt.


electrodrömmar

Watch the sunrise

To do för ikväll:
* titta på Cougar Town
* titta på Criminal Minds
* äta en frukttallrik
* planera lite saker
* sova

tisdag

Idag var en otroligt häftig dag. Det var noliamässan på gärdet, och Isabella Löwengrip aka. Blondinbella skulle föreläsa. Jag var skeptisk först, men tyckte att det skulle bli roligt att se det, så vi åkte dit. När vi väl var där och hon satte igång och prata var det som om tid och rum försvann. Det var den mest intressanta föreläsningen jag någonsin har varit på.
Hon pratade med inlevelse, med pondus och inte minst självförtroende. Hon är driven, och jag verkligen älskar sånt. Jag har inte trott på pepptalk, men fan. Jag kände mig verkligen bättre, snyggare och starkare när jag gick ut därifrån. Nästan så att jag ville fira.

Tänk att få sitta ner och prata med henne i en soffa, över ett glas vin. Bara prata om vanliga saker.
Dock inte politik, då vi inte alls har samma värderingar där. Men allt annat.
Åh, vilken kvinna!



Jag var även hos tandläkaren,
vuxenpoäng med frisktandvårdsavtal. Det var bra med lillmunnen min, ett litet hål bara. Ska tillbaka 28 mars och fixa det.
Ska även boka tatueringstid snart. Ska göra konturerna nu, sen färg när jag sparat ihop mer pengar. Det blir Illuminati. Kommer bli så jävla fett på min underarm.

Jag har inte mycket att skriva, förutom att denna dag har varit bra som fan!


die

I dont fucking care anymore
I have no heart

fan, fan, fan, fan

Jag sitter och gråter ögonen ur mig. Det här kommer att ta kål på mig.
Varför dras jag jämt till skit som trycker ner mig till botten av allt skit?
Varför vill jag alltid ha det jag inte kan få?

m-m-m-m-ooodekungen


I mitt huvud har jag redan köpt allt det där. Fyfan så snygga grejer dom har fått in nu.
Jag älskar speciellt koftan på nedersta raden, och den svarta med flätat ner fram. Och jackan på översta raden. 3an skulle man väl kunna säga. Åh, hade jag varit rik så, då hade jag också kunnat klä mig snyggt. Men snart så. Ska försöka få jobben jag har siktat in mig på.

Puss på fina kläder!

oj!

Jag hade det tråkigt nyss, så jag snabbredigerade tre bilder som jag ska skriva ut på skolan imorgon, sen åka hem och sätta upp. Ska börja med en liten fotovägg. Dessa tre får bli början:


right now

Ja, såhär ser jag ut just nu. Minus skärpan och den svartvita tonen. Jag vet inte, jag har något för svartvit. Sen lite skärpa på det för att verkligen ge allt lite sting. Dock skiljer sig inte mitt utseende märkvärt om jag inte lägger till det. Det blir bara LITE snyggare, LITE bättre, och LITE coolare.

Jag funderar på vad jag ska göra idag, och det enda jag kommer fram till är att ta en dusch, dock känns inte håret skitigt, utan bara lite strävt från lite hårspray. Så jag får väl göra det, får tjeja till den lite, genom att ge mina ben en rakning (och det som är sjukt är ju att alla vet vad mer man rakar men man skriver aldrig ut det) men ja. Det är väl så att vara tjej. Varför är det okej för killar att vara håriga från top till tå men inte för tjejer? om en tjej skulle komma med en stor jävla buske mellan benen och ben hårigare än en apa, samt orakade under armarna (euw) skulle dom ju få ett next på en gång? orättvisa i världen, säger jag.

Nog om hår.
Förresten, mamma hade bakat bröd till mig när jag vaknade! vi bråkade igår och la oss som ovänner pga ett bråk vi hade igår gällande min kommande högskoletid. Men jag gick in till henne imorse och då sa hon, med klen, försiktig, lite bedjande-om-förlåtelse-röst: ''Jag har bakat bröd till dig.. som du kan äta.. det är bara LITE honung i det...'' Jag fick så ont i magen. Min lillmamma, som bara vill mitt bästa trodde att jag skulle bli sur för att hon använt honung i brödet. Åh, mamma, jag älskar dig så mycket!

haru käkben haru allt


Vafan vet dom om vår romans?

Igår kväll var jävligt skum, jävligt soft, jävligt lång och jävligt intensiv.
Idag är jag trött. Jag sitter i sängen som en vålnad, ungefär. Jag sov till halv två. Jag brukar aldrig kunna sova så länge. Jag hatar det, för jag sover bort hela dagen och får panik. Men ibland blir det bara så. Lycka till att sova ikväll, Emma!

 

Ikväll är det solsidan kom jag på. Bones också. Vart är du, Carro när man behöver dig? Dumma unge.
Har tittat på Modekungen denna morgon också. I höst ska jag beställa kläder, och jag skojar inte. Kommer vara feirce då. Och då jävlar ska jag fira med nya kläder!

 

Nej, nu har jag inget mer vettigt att skriva. Jag och Anja är vänner igen, för er som läser som inte vill missa något. Det är chill.

 


detta är idag

Jag hade en lång sexdröm hela natten. Eller, jag vet inte om det kan kallas sexdröm direkt. Det skulle bli sex hela tiden, men vi var hemma hos mig och både Carro och mamma var här? så vi kom liksom aldrig till skott. Läste mina senast skickade sms när jag vaknade för ett tag sen och hade tydligen smsade Tobias och berättat att han var huvudpersonen i min sexiga dröm. Trevligt att vakna upp till det.

Idag känner mig mig dräggig, jag vet inte varför. Igår var jag snygg, idag är ful och dryg.
För övrigt kommer inget hända idag. Jag har förökt börja läsa Det femte barnet, av Doris Lessing, men den är så jävla dryg nu i början så jag ger upp hela tiden.

Gjorde en kopp te nyss iallafall. Och en hårdbrödmacka med philadelphia, ost och gurka. Det är ju helg liksom.
Usch, känns som om jag vill ut och springa eller något, maten står mig upp i halsen. Urk.


Nu har jag inget mer vettigt att skriva, förutom att jag hittade den här låten igår och jag älskar den. Skulle vilja träffa personen som väljer musik till Gossip Girl.

Nej, nu måste jag tydligen göra mig klar. Måste åka på Willys med mamma. Ska få hummus, mmh.

fet


Riktigt bra.


the beatles

Det är ganska trist att Beatles inte finns på spotify, så att jag istället får sitta och lyssna på lama coverlåtar. Men det är väl bättre än inget, antar jag. Jag har haft Twist and Shout på hjärnan hela dagen, så jag sitter och försöker spela sönder skiten så jag kan lyssna på något annat. Dessa tre lyssnar jag på ikväll:
* The Beatles Tribute Band – Twist And Shout
* The Mamas & The Papas – Dream A Little Dream Of Me
* Ane Brun – True Colors

FINA VA??

Dessutom varvar jag dom med Gossip Girl. Jävligt tjejig kväll. Tvättade även håret med mitt nya, fina, underbara schampo. Det är som nytt igen.

Pappa ringde förut. Ville ha namnet på denna låt. Roligt att man kan hjälpa till. Han är i mammas stuga med sin nya tjej. Det känns lite skumt och jag känner mig lite arg, på ett sätt. Att han tar dit henne. Till vårat ställe. Men jag antar att han inte kan leva själv hela livet. Bara han är glad. Dock är jag nog inte redo för att få två styvsyskon vilket kan vara en risk om det blir allvar mellan dom. Hon har två barn. En kille som är ett år yngre än mig, och en tjej som är lika gammal som mig. Dock han det ju bli världens suc`C`C`C`C`C`C`Ceeee. Att dom är världens goaste göteborgare som är aschill att hänga med. Värsta tänkbara scenario är väl att dom är dryga, uppnosiga, förfärligt irreterande tonåringar som hatar pappa, typ. Det kommer jag såklart ta personligt och hata dom tillbaka.
Nu ska jag inte ta ut något i förskott. BRA, TACK!

Nu är det tony hill på tv. Drömpsykologen. Mmmmh..................

Lagade förresten mat idag. Saffrans couscous och thikyckling. Ni förstår inte hur underbart gott det var. Dog lite. Munorgasm, typ.

Puss och hej!

jag har blivit stor!

Jag har vuxit upp! Blivit stor. Snart lämnar jag boet. Fick denna lillmössa idag! Den är som sagt lite stor, men eftersom att jag bestämt mig för att ha stort vågigt/lockigt hår kommer den nog sitta asbra. Jag är faktiskt glad över detta. Det är som ett avslutat kapitel. Som om jag börjar ett nytt äventyr. Dock är jag döskraj för vad som ska hända. I 12 år har jag gått i skolan, och nu ska jag helt plötsligt bli arbetssökande/alt. student på nytt på HÖGSKOLA? Är jag verkligen redo för detta känner jag?
Men sen tänker jag att - Jag har asbra vänner, underbara föräldrar som stöttar mig i allt jag vill och kommer göra och jag har fantastiska möjligheter. Jag måste bara tänka mig för så jag inte fattar fel beslut. Det kommer nog bli ett fint liv, även för mig. Det är jag värd!

Nu ska jag duscha med HEAD AND SHOULDERS!! mitt hår kommer bli friskt igen.
...Ne, jag ska inte duscha än. Orkar inte. Jag ska titta på lite gossip girl först. HIHI, girlalert.

Puss!

första outfitbilden!!!!!!!


jacka - bikbok
väska - gina
spetströja under - monki
leggings - bikbok
halsduk - matildas från gina (hehe)


charmigt ansikte - mitt egna
mobil - Nokia E5

 

hehe. Lite småroligt va?
hämtade studentmössan idag. Det kändes högtidligt. Den var för stor dock, huvudet måste ha blivit mindre. För lite stimulans kanske. Nu ska jag chilla här tills mamma ringer och vill ha hjälp med maten från bilen. Helg också. Känns fett. Är på bra humör.

 

Puss!

 

ps. Jag orkar inte låtsas som om jag inte bryr mig längre. Anja, om du läser det här så saknar jag dig. Jag är för stolt för att skriva eller prata med dig, men nu vet du iallafall. Även om du inte bryr dig. ds.


en vanlig fredag

Redovisning om 1½ timme på skolan, sen helg. Det är skönt, för jag tror inte våran dysfunktionella klass klarar av att vara tillsammans så mycket mer nu. Så jävla less på er dramaqueens där ute. Jag trodde att jag var hemsk, men det var jag tydligen inte.

Jag säger som Celina sa ''Asså åh, hejdå''.

Ibland har man tid med att ta bilder på morgonen. Wiho.

so naive


Har verkligen tagit hand om mig själ ikväll. Vågade t.o.m håret så att jag har sjuk volym imorgon. Det är roligt ibland. Även färgat ögonbrynen, så jag slipper använda halva pennan varje morgon framöver.
Nu ska jag slänga in handduken. Jag har bäddat ner mig i sängen, druckit upp mitt te och nu ska jag slå på Vänner och Cougar Town. Blir en tidig kväll ikväll, så jag orkar upp imorgon.
Puss och godnatt.

jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen

Jag tog mig en väldförtjänt långdusch. Rakade mina små ben och tvättade ansiktet två gånger med min kräm. Ska snart färga ögonbrynen och smörja in mitt lilla ansikte med en gudomlig återfuktande kräm. Dock är det en från Willys, men den är sjukt bra. Rekomendera. Det är med olivolja i. Bra för oss budgetstudenter, i tell you.


Klockan är sju nu. Jag är trött, men jag kommer nog bli upp ett tag till. Ska snabbstäda mitt rum innan klockan blir åtta. Då tycker mamma att det är för sent för att dammsuga. Det tycker inte jag. Men eftersom att mamma är den äldsta i detta hushåll får jag väl lyssna på henne. Min kära, kära mamma. Som gör allt för mig. Medans jag oftast är tonåring och en sluten bok. Aldrig säger jag snälla saker, men jag blir ju bättre och bättre. Kan ju slänga iväg ett sms ibland med texter så som ''Jag älskar dig!!!!!!!!!!!!1111111111'' och ''Du är en bra mamma, lillmamma'' osv. Då blir hon glad och smsar tillbaka svar som lyder något i stil med ''Älskar dig också. Sov gott'' ''Du är knäpp!'' osv. Kärleksfullt.


Nu ska jag sätta igång.
In och ut.

jag känner mig stolt och produktiv

Idag var vi ledig, jag befann mig ändå på skolan klockan ett och gjorde klart min portfolio + ett bildspel som vi ska visa imorgon. Jag funderade på att dra hem, göra det imorgon bitti, men det tog fyra timmar idag, så jag är så jävla glad att jag är klar med det. Nu har jag bara en bok kvar att läsa sen är allt skoljobb klart. Nu är det bara att redovisa en grej på samhället och sen ska jag ringa till BUP &-eller kvinnofängelset för att göra en intervju till psykologin.

JAJA, nog pratat om skolan.
Jag är galet glad. Livet känns fint. Jag är lycklig. Pank och fågelfri. Det enda rätta som student.

Pusssssss, alla mina fina!


utvidga portfoliojäveln, emma, bah göre!

Plåtat på måfå. Jag har ingen aning. Roligt, mm.
Nu ska jag gå och sova, så jag orkar med idrott imorgon halv jävla nio.
God natt.

Peace!

true


Ni talar om livet; jag bromsar min puls
jag kan ingenting om kärlek, jag märker att jag faller för dig ändå
(detta gift inget rår på)
Ni skriker; det brinner! jag sitter kvar lugn
ni kan vädja, be, jag kommer ändå aldrig förstå
..mest för att jag er inte tål
Ni talar om vänskap; jag stänger min dörr
äsch, ge mig lite knark, lite sprit, ge mig till himlen en kupong
Ni talar om framtid; jag skriker;
Hopp, liv; adjö!
äsch, ge mig lite gift, lite sex
få mig att lyfta från golv

…på snaran jag fingrat sedan tolv

will you?


peppad till tusen

Har prövat massa gamla kläder som jag har tyckt suttit fult på mig. Nu - en månad efter påbörjan av ett riktigt nyttigt liv, sitter dom inte lika illa längre. Det gör ju en lite peppad, faktiskt.
Till sommaren, åh. Jag längtar verkligen till sommaren när jag tagit tag i skiten. Festival + gatufesten + bad och sol + massa festande in på morgontimman! Denna sommar (utan att låta klyschig) kommer bli den bästa... FÖR MIG.

WIII!

detta måste vara det bästa som finns!

Jag åkte hem tidigt. Jag har egentligen svenska snart, men jag har så ont i huvudet och jag är så trött att jag helt enkelt inte orkade. Skulle även till Ellie, men det blev inte heller av nu. Vi får boka om dag.

Nu ska jag försöka få i mig detta, som för övrigt är det godaste som finns, och sen ska jag välja ut lite bilder till portfolion, sen måste jag vila lite. Jag är ensam hemma tills halv fem, så det är galet skönt.

Backseat lover

me today

Jag hade lite tid över och kände mig lite extra fin, så jag infann mig på toaletten och tog några bilder. Idag har vi två lektioner, äcklig psykologi och svenska...? eller, samhälle kanske. Sen vid 12 ska jag åka ut till matfors (kors i taket!). Ska till Ellie. Plåta/bli plåtad. Kan bli roligt, japp japp.

Min mobil gick även inte att slå på inatt. Jag blev arg, och satt uppe och försökte i 45 min. Till slut gick det. Från och med nu ska jag aldrig stänga av min mobil, that's a fact.

Nej, nu röka och dricka upp kaffet. Sen gå mot bussen. Detta kommer bli en lång dag. Försöker uppdatera mer under dagen.

Puss!

O-M-G!!!!

Tobias länkade till en video på youtube nyss. Jag trodde jag hade sett allt som var bra. Så var det något som var perfektion. Helt jävla fantastiskt.

 


lite inspiration på kvällen

Jag blir så galet inspirerad av Ann i top model. Den fula ankungen som blir så snygg på bild att man inte vet vart man ska ta vägen.

Nu ska jag fullfölja mina planer. Vänner och sova.
Natti.

Känner att den kan vara rolig.....

Har du haft sex? det har jag.
Med hur många? det är privat. Roligare när folk gissar och det blir groteskt fel.

Ångrar du någon? egentligen inte.
Var du kär i alla som du haft sex med? nej, bara i en.
När hade du sex senast? oj... haha, när var jag i sthlm senast?
Har du varit full? nej, aldrig någonsin.
Vart vill du bli kysst? halsen, nacken, öronen (tunga andetag, HALLÅEH?) 
Vad är det snyggaste på motsatta könet? axlarna och nyckelbenen och nacken.

Är/har du varit en player? nej.
När blev du av med oskulden? haha, ingen tror mig när jag säger det, så jag är tyst.
Har du någonsin haft fyllesex? haha, ja.
När var din första kyss? i stockholm 07. april.
Hur många seriösa förhållanden har du haft? inget kan nog kallas förhållande, eller okej, ett. där ordet älska fanns med. liksom.
Hur många har du verkligen varit kär i? 2 stycken pojkar.
Vad tycker du om kärlek? jobbigt, men ändå så otroligt underbart.
Har du flaschat/strippat någon gång? det finns en pojke som tar fram snusket i mig, så. Kanske.
När kramade du någon sist? igår.
Saknar du någon speciell person? ja, det gör jag.
Är du kär/tycker om någon just nu? jag tror faktiskt det. fan.
Har du svårt för att bli kär? ja, väldigt svårt.
När kysste du någon/hånglade senast? i onsdags.
Ångrar du det? haha, nej.
Är du singel? japp.
När fick du senast en komplimang? idag.
Vem vill du kyssa just nu? Hemizpojke.
Bästa kyssen du fått? förra vintern, när jag hade hämtat tobias och vi satt och väntade på bussen. den kyssen fick mina ben att skaka. På allvar. Det var den bästa någonsin.
Vad har du på dig just nu? ingenting alls. Ett täcke.
Vad lyssnar du på för något nu? Jag kommer - Veronica Maggio
När gick du upp idag? 10, typ.
Vad ska du göra sen? titta på vänner och sånt.
Någon gång tvivlat på din läggning? Haha, nej. det har jag inte. 
Har du slagit till någon på käften?
ja, det har jag gjort.
Har du skrikit åt någon? några gånger, ja.
Vad gör dig lycklig? Musik, vännerna och fint väder.


bilder sen idag aka alla hjärtans dag

Finns väl inte mycket att säga. Jag ska göra iordning apelsin & äppel-klyftor, ta en dusch och tillhörande tjejsaker så jag känner mig lite fin, och sen sitta i mina underbara sängkläder av satin och titta på Vänner resten av kvällen.
Fin alla hjärtans dag. Överreklamerad dag. Shit.

Peace!
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag tror jag är kär

ÄNTLIGEN!

Jag har tittat runt på säker tusentals bruna färger som jag vill att mitt hår ska ha, men aldrig hittat den perfekta. Jag gjorde det nyss. Och såklart var det Isabel Adrians färg. Exakt hennes färg. Inte nog med att hon är överdrivet snygg, har en grymt snygg man som är en grym DJ, har en bedårande dotter och lever lyxliv i LA, nej, hon ska ha den PERFEKTA hårfärgen också.
I slutet på denna månaden ska jag köpa upp mig på färg, blekning och hårförlängning och låta Elin klippa mig. Sen ska jag bli sjukt snygg.

Det är inte mahogny, det är inte för ljust, det är brunt så att det syns, alltså inte för mörkt, det lyser liksom. Sen är det nog ganska nära min utväxt, så det är perfekt. En perfekt färg helt enkelt.

<3


När man har dig behöver man egentligen inte ha mer.
Tack för att du låter mig vara mig, utan att skratta, dömma, lessna.
Det betyder mer än du kan tro.
I just can not say it straight to your face.

fet som fan


sanningens ord


(Stressen och hetsen av att man ska bli nån, av att man ska va nån, av att man ska ha nån, inte vem som helst, gärna nån som är hur snygg som helst, stressen och hetsen av att man ska va allt, av att man ska bli allt, av att man ska ha upplevt allt, av att alltid va ärlig, aldrig va falsk)


fuck valentines day


grattis mitt lilla hjärta


Idag fyller min lilla tussa 17 hela år. Stor tjej, med andra ord.

Grattis, älskling! hoppas du får en underbar dag med massor av tårta (som du förmodligen har bakat själv), en massa pengar (mer än du får annars) och massa pussar från David.

Vi får träffas något i veckan så jag får ge dig din födelsedagspresent.
Puss!


teardrop on the fire


Jag saknar min sockertopp typ suuuupermycket. Jag har gjort ett litet album till henne som jag ska ge till henne när hon fyller 18. Det ska vara massa bilder, texter, saker och teckningar i den som hon gjort och vi har gjort tillsammans. Kommer bli så gulligt!

Jag har iallafall gjort en ekonomisk plan inför de kommande månaderna.
Nu i februari ska jag spendera 200 kr av studiebidraget + 500 som jag fått i födelsedagspresent på nytt löshår + ett par nya clips.
En hundring för klippning hos Elin
Sen beställa buss till Sthlm

Där måste jag även fylla på SL-kortet, ge matpengar till Camilla och Johan men även ha råd med nödvändigheter (dvs lite cigg och kaffe och fika med vänner osv osv osv, kanske t.o.m kondomer)

Ja, nu ska jag nog fortsätta titta på Joey och bara chilla med Massive Attack. Mmmmh, love my life sometimes.

chilledill

Dagen blev något produktiv ändå. Fick svenskan gjord, läste ett häfte vi fick om lag & rätt, brott & straff och lite så. Orkade helt enkelt inte börja med psykologin.


Tittat på OC de senaste tre timmarna. Varför kan inte livet vara som en serie? där man vet att allt löser sig till slut? Jävla skitliv.

Nu ska jag titta på OC tre timmar till. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Dö eller något? tog en snabb tur till OK dock. Skönt med frisk luft.

All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

I wish I was your favourite girl

I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style


lördagsgodis deluxe


Jag har faktiskt (utan att ljuga) lessnat på godis, det är för sött och man mår dåligt efteråt. Det känns bra. Mamma var gullig och köpte hem gotta till mig iallafall. Apelsiner som inte är sura utan gudomligt söta, och röda äpplen som är hårda och mer sura än söta. Sånt gillar jag jättemycket.

Jag skulle gå ut på en promenad förut, men jag kom på att jag inte har något batteri på ipoden och ljudet i min telefon är så sjukt dåligt, så det blev inte av. Jag tappade peppen, men det gör inget, för jag tog en lång dusch istället, peeling, inpackning och allt som hör en lång dusch till.

Nu sitter jag och smaskar på med min frukt och tittar på Jumanji. Jag har inte sen den sen jag fick i 5e klass, så jag tyckte att det var på tiden. Det är verkligen en nostalgifilm. Jag och en kompis jag hade då tittade på den säkert två gånger i veckan ett tag. Den är så galet underbar.

Ikväll ska mamma göra biff a la Lindström. Det var jättelänge sen, och det ska bli så galet gott. Jag är dock sugen på cous cous och kikärtor (alt. hummus) med stark kyckling, men jag får väl göra det imorgon eller något.
Alla hjärtans dag. Hemsk dag för oss singlar, bara en påminnelse om hur unlovable vi är. Men man får ta det med en klackspark. Jag ska iallafall ladda ner en serie och sträcktitta på, samt göra klart min del av psykologiarbetet. Valentines day, suck it.

Peace!

världen 1 emma 0

Idag har jag ingen lust till något.
Jag har en sak att göra idag - diska. Sen, när jag känner mig manad ska jag ta tag i en Aids/HIV-uppgift som ska vara inskickad förra tisdagen. Det går bra nu.
Ska även börja skriva på ett psykologiarbete. Jag är inte hos Carro, det känns ju lite skumt. Dock fick hon till det inatt, så jag ska väl vara glad för henne istället. Jag är glad för dig, Carro. Tap that ass.

Visade sängbilden för mamma igår, hon tyckte att den var jättefin. Hon tyckte att det såg ut som en Jotexreklam, vilket jag får ta som en komplimang. Jag tycker att det ser lite mer proffsigt ut, så jag föreslog att det kunde vara en Hemtex. Det gillade hon, så tillsammans kom vi överens om att det ser ut att vara en snobbig Hemtexreklam.

Jag vaknade precis, det kanske man inte behöver säga. Det är inte direkt så att jag skriver i sömnen, vad jag vet? jag kanske gör mycket i sömnen som jag inte vet om. Det är ju sånt man inte vet.

Jag ser solen skina utanför. Det är varmt också. Jag kände det när jag tog min halva ''tagg'' (ser du Carro, för mycket häng med dig är inte bra....) och sörplade på mitt kaffe. Mamma hade kokat nytt imorse, vilket jag såklart uppskattade.

Har även bytt bakgrundsbild på min mobil, äntligen. Nu ser jag batterimätaren. PÅ TAL OM DEN FÖRRESTEN! varför har ingen berättat för mig att Nokias batteritider är feta? Behöver inte ladda min mobil på minst två dygn, och då använder jag den hela tiden. Det är ju galet. Hade jag använt min HTC eller så hade jag behövt ladda varje natt, men inte nu inte. Nu ser jag både viktig ut, och behöver inte ladda mobilen jämt. Fett, fett som fan.

Jag babblar på om helt irrelevanta saker nu. Stop me, please?
Ja, jag ska dricka kaffe nu, läsa lite bloggar, vakna till liv.

Hoppas ni får en fin dag och att min blogg blir superkänd snart så att jag kan få tjäna lite cash, det behövs nu. Måste klippa mig och köpa löshår. PUSS!

(Har inte på mig löshår där. Känns fett. Mitt hår är långt. Jag är glad.)

bildbomb idag, ni får ta det helt enkelt


göra bilder är det roligaste som finns



CAULSE I'M YOUR AUTOMATIC LOVER


if you love something, give it away

Det finns sanning i orden. Varför behålla något som kan vålla så stor skada? Säg något som känns bra som till slut inte får dig att må dåligt? Jag säger detta, som den sanna skeptikern och realisten jag är när det kommer till kärlek och känslor - det kommer inte hålla. Era tonårsförälskelser kommer dö ut, som de gjort för alla innan er. Jag vet ett par som hållt ihop hela livet. Ett par. Av alla miljarder par på denna jord.

Så jag säger lycka till. Ge inte för mycket. Gör inget ni ångrar.

Bon Iver – Blood Bank
(Jag förstår att det är svårt att hålla känslor inne när man hör såna här otroligt vackra låtar, men när låten tar slut, försvinner begäret. Tänk större, tänk bättre. Tänk alltid på er själva först och främst. Gör inte något för någon annan, om det inte känns helt rätt för just dig.)

...


I'LL KEEP YOU MY DIRTY LITTLE SECRET

(Det är skumt att jag är någons)


Nu har jag duschat, ätit och fått bort min huvudvärk. Det är första natten jag och Carro inte sover ihop på hur länge som helst. Det låter såklart jättefel, börjar faktiskt fundera på hur många som tror att vi är lesbiska, vi är ju såklart inte det. Vi älskar snopp för mycket båda två. Men om vi hade varit homosexuella båda två hade vi nog varit en match made in heaven.

Jag ska iallafall dit imorgon, vi har två inlämningsuppgifter vars inlämningsdatum har passerat. Så vi är lite efter. Vi får aldrig tummen ur. Imorgon ska vi iallafall göra det.

Sen ska jag hålla mig lugn i helgen. Jag gillar verkligen inte att vara bakis. Det är en hemsk känsla som inte borde få existera. Dock har man ju roligt tills det kommer, så det får väl väga upp lite.

Dagens låt är iallafall denna: Pennebaker – Bending the rules

Hejrååååååå

GÅRDAGEN I BILDER, PUSS TACK OCH BAKFYLLA = EN LYCKAD KVÄLL HELT ENKELT

 



Tack mina fina pinglor för en galet lyckad kväll. Mer lyckad för vissa *host felicia host*!
Nu ska jag klä på mig och åka på psykologin. Det känns jävligt bra. Fyfan.


HÄR JÄVLAR SKA DET DANSAS!


FEST PÅ G! HÖRS IMORGON!!!!!!!!!!!1

TACKAR SÅ HJÄRTLIGT!

Tack alla fina för alla hundratals gratulationer jag har fått idag! Jag har varit glad hela dagen att så många lagt ner tid på att skriva och gratulera.

Nu ska jag ligga här i sängen hela kvällen med Carro och Glee. Puss!

19 ÅR OCH INTE EN DAG ÄLDRE


Carro glömde sin väska innehållenade dator och andra diverse saker på banken. Jag lider med henne. Ska göra te till henne tills hon kommer tillbaka. Sen ska vi fira min födelsedag med Glee och fruktsallad. Nyttigt liv, vettig serie och en jävla kärlek. På såna här dagar märker jag verkligen hur många som bryr sig om mig. Nästan hundra har grattat mig på facebook, telefonen har plingat och allt känns fint.
Det är väl bara min far som ska ringa mig nu, så känns allt bra. Det räcker inte med att skriva ''Grattis min ÄLSKADE dotter'' på facebook om det är ens pappa det handlar om. Nej, nej.
Nu ska jag lyssna på Angello, chilla, insupa livet som en lite äldre, lite visare, lite snyggare, lite bättre och lite coolare tonåring.

 


... NU ÄR JAG BARA JOBBIG

Jag vill skriva. En miljon saker vill jag skriva. Men om jag skriver dom kommer mina underbara bloggläsare sluta läsa min blogg. Jag har tusen saker jag skulle kunna skriva här, men dom är så privata att inte ens min bästa vän vet om dom.

Jag vill skriva vad som gör mig gladare än allt just nu, men det kan jag inte göra. För enligt samhället är det moraliskt fel. Jag vill skriva det som gör mig mest ledsen, men det ger bara folk anledning att säga skyll dig själv, och jag vill skriva ut allt jag känner till er, mina underbara, fina, men jag kan inte. Jag säger bara såhär: tack för att ni läser om min missär, mina högdalar och mina galna upptåg. Det känns fint i lillhjärtat att  ni dag efter dag klickar in här för att se vad jag har haft för mig.

Imorgon fyller jag som sagt år.
På onsdag ska jag ut med Carro, Johanna, Jenny och Julia. Vi ska slå klackarna i taket. Dansa våra rumpor vältränade och dricka drinkar/öl/cider. Jag ska även få mina efterlängtade lakrisshots. DESSUTOM ska jag grogga på piggelin igen. Det längtar jag efter, det är så otroligt gott. Sprite + Absolut + piggelin = klad ema!

Nu ska jag lägga ner. Sluta skriva. Pausa. Titta på solsidan. Dricka mitt vatten.

(BARA FÖR ATT SKRIVA NÅGOT SOM ÄR HELT OUT OF THE BLUE, om ni är på Birsta någon dag, gå på Taco Bar och käka en kycklingburito, godare hittar ni inte.)

Peace och jävligt mycket kärlek!

HEADER.... AGAIN

Jag vet. Jag är hopplös. Men denna gång känns det verkligen som om jag kommer behålla den. Den är exakt så som jag. Byter skepnad, lite mystisk och bara så jävla cool.

Om två timmar har jag varit 19 i 36 minuter. Känns ju inte så coolt.
Jag ska röka nu, sen fortsätta med solsidan och allt vad jag gör.

Puss, mina fina! jag tycker om er.

YOUR IN MY SPACE, GET OUT OF MY FACE

Dagens låt: Those Dancing Days – Fuckarias!!!!!!

BAH RUNT RUNT RUNT


ÄNTLIGEN SÖMN

Jag kan inte förklara känslan att vakna och inse att man har sovit i 10 timmar, rakt av. Jag är så utvilad nu, och vädret ute är så otroligt fint att jag gick från att vara deppigast till att vara glad som fan.

Jag klev upp och tog en morgoncigg och en kopp kaffe, som varje morgon, och väl ute på balkongen kunde jag inte hålla ögonen öppna för solen ville döda mina ögon. Är det inte underbart? Detta betyder att jag snart kan ta fram mina fina solglasögon.

Idag har jag dock saker att göra. Jag kan inte ligga i sängen och titta ut genom fönstret hela morgonen. Jag ska försöka klä på mig lite kläder (klippte förresten sönder min spetströja igår, måste laga måste laga måste laga jag dör), sen ska jag göra mig själv och min mobil dräglig nog att visas bland folk. Jag måste ladda ner ny musik som jag inte klarar mig till Nacksta utan.

Väl i nacksta ska jag och Carro köra en riktig pluggdag. Jag har en massa uppgifter som ska göras, dock har Carro fler, så jag känner mig duktig. Ska försöka få gjort 2½ uppgift idag. Då ligger jag bra till.

Ska även maila min SYO om ett möte ang. universitet och CSN. Sjukt att det börjar närma sig. Jag är nervös och förväntansfull och skräckslagen och peppad. Lite av varje, ni vet.

Gud, vad jag skriver. Stop me, please.
(Kom på nu att jag måste läsa ut en hel bok tills nästa vecka, kill me, please)

Ska försöka ta mig upp ur sängen nu. Den är så fasligt skön.
Dricka upp kaffet också.

Detta kan nog bli en bra dag. Rätt igenom. Beroende på en sak. Vi hörs. Kanske ses.

all you need is house

:):):):)


TV Rock feat. Rudy – In The Air - Axwell Remix(!!!!!)


AT THE MOMENT


Behöver jag säga mer?

TAKE A BITE OF MY HEART TONIGHT


press it.


112

Att jag låter mig utnyttjas varje jävla gång. När tar det slut?!
Jag är helt slut.

AXWELL MY LOVE

Det är väl inte bara Axwell, det är många andra också. Mest Angello kanske.


Åh, jag har saknat denna känsla. Där hela världen försvinner. Synd bara att den aldrig kan bli verklighet.
I found you.

NEJ, seriöst.
Imorgon är det födelsedagsfirande här för mig. Mamma orkar inte baka så hon ska åka till ett bageri i Haga och köpa morotskaka istället för att baka. Då är man lat.
Jag önskar mig pengar, pengar, mer pengar och... jag vet inte. Pengar?
Jag är i stort behov av pengar. Jag får nog 2000 kr minst.
Annars blir jag besviken.


Nu ska jag inte babbla på mer. Jag ska titta på Vänner, röka, dricka te, lyssna på min nya lista som sakta men säkert fylls på hela tiden. Håll koll.

Peace & house my friends!

S I Z E M A T T E R S M I X T A P E


FIN DAG MED SINGELLUNCH OCH DOFTLJUS

Jag träffade Ingrid på stan. Vi var på affro och köpte hår och sen gick vi på barista där jag åt lunch och drack kaffe och hon sörplade te.
Sen gick vi på Ido, hon köpte vanilj/blåbärste och sen på en inredningsaffär där vi köpte varsitt doftljus.

Fin dag.

NU: Plugg!


FACE FACT



INBLICK I MIN MUSIKALISKA VÄRLD


Eftersom att musik är mitt liv, måste ni få en inblick i det. Detta är spellistan som spelas hela tiden. Det är mina starred. De två översta har jag spelat 50 vs. 25 gånger se senaste två dygnen. Ni ser ju när jag la till dem och så.

Ville väl mest bara säga det.
Jag vaknade för 40 min sen. Har damsugit hela lägenheten och städat toaletten. What now? ska inte träffa Ingrid förnst 12. Ska nog sortera tvätten så mamma slipper göra så mycket.

Peace!

VÄRLDENS BÄSTA KARL.


Klicka på bilden och du kommer få höra på den fetaste remixen just nu.
46 skrobblade på last. Det är något med det.


CAN YOU HEAR ME? IS THERE SOMEONE THERE? AM I LOOSING MY MIND?

Shane Alexander, look that up.

Jag ligger och tittar på Vänner, som många sömnlösa kvällar innan denna. Jag åt precis ett päron, men jag är fortfarande hungrig. Jag har bara ätit lite middag idag, eftersom att jag och min kära mor började bråka (blev dock vänner igen ganska snart efter) och det är det jag har ätit idag. Eller nej, kanske 6 tuggor ris och någon förfärligt drypande sås som Jenny köpt med sig idag.

Point is! I'm hungry. Ska ta en kvällscigg, det brukar bli bättre då.



(PS. Imorgon ska jag träffa min älskade Ingrid. Jag längtar otroligt mycket. DS. Ok. Puss)

 

God natt!


STÖRRE ÄN NÅGOT ANNAT

Har ni varit med om en grej som varit så stort att ni inte riktigt förstått hur stort det är? I have. Jag är med om det just nu. En mer obehaglig känsla kommer jag nog aldrig stöta på. Känslan av obehag och skam tar över den spännande och fina känslan.

Jag vet inte vad jag ska göra. Det är som om jag står på en vajer. Lutar jag åt ena hållet faller jag ner i en del av helvetet, lutar jag åt andra faller jag ner i en annan del. Det finns inget för mig att vinna i detta, jag vet det själv, men likt förbannat leker hjärnan med mig och jag blir galen.

Det är sånt här man ser på film. En film där jag är den hatade. Där jag är den man vill döda, eller slå. Som man vill delete:a.
Det känns konstigt att jag fick den här rollen. För jag är ingen diva, ingen elak människa som bara vill förstöra. Jag var på fel ställe vid fel tidpunkt. Jag vet inte vad mer jag kan säga.

Jag kan inte ens försvara mig för det finns inget av det jag gör som är rätt. Allt är bara en sörja. Det är ett perfekt scenario där jag kan använda uttrycket ''this is fucked up.'' Vilket jag har skrikit och sagt idag kanske 15 gånger.


Jag är mållös. Totallt.

THE BEST TASTE IN MUSIC

Klick, klick klick

JAG KAN ALDRIG BESTÄMMA MIG

Det suger. Jag har väldigt svårt för att ha saker på samma sätt för länge. Jag blir uttråkad, får ångest och tycker att allt i hela världen är trist. Det kan handla om något så litet som en design på bloggen till alla kläder jag har till stället jag bor osv.

Jag satte mig ner idag och bytte blogglayout, fixade med texter, alla koder. Allt. Jag känner mig måttligt duktig  nu, så jag ska göra lite te och ta något att äta. Jag börjar bli hungrig. Mamma kommer inte hem förnst fem idag, så jag har massa tid på mig att göra egen-saker. Ha lite Emma-tid, if you know what I mean. Do you? DO YOU?!

Ska såklart titta på vänner. Röka. Har redan duschat idag, hela mitt ansikte är helt rött. Jag + peeling = ledsen hud. Jag måste vara mer försiktig med skiten... säger mamma. Jag är 18 år och jag lyssnar fortfarande på allt mamma säger. Hon kommer alltid ha makten över mig. Lol.


Nu ska jag göra någon mat. JAG ÄR HUNGRIG!
FYI: Jag installerade ett crackat photoshop på min dator. Helt själv. Utan hjälp. Bara Emma. Det känns faktiskt otroligt jävla fantastisk. Har aldrig lyckats förut. Fett fett fett.

Peace walla yao!

KUNGARNA ÖVER ALLT

Jag talar såklart om Steve Angello, Sebastian Ingrosso och Axwell. Den fantastiska trion som utgör inte bara tre fantastiska solodj;s, utan även Swedish House Mafia. Jag föredrar dom var och en för sig, även om Miami to Ibiza är det fetaste som släpptes -10.

Angello har gjort en remix på en barndomsfavorit. Sweet Dreams av Eurythmics. Den är hundra procent perfektion. Det är allt jag någonsin önskat. Detta borde jag göra med alla mina gamla favoriter. Tåls att tänka på. Ska göra klart mitt pågående projekt först, sen jävlar ska det mixas 80-tal.

Sorry, förresten. För en tam uppdatering dom senaste dagarna. Har hängt med Carro och gjort totalt onödiga men dock tidskrävande saker.

Peace and enjoy!



RSS 2.0